Yayasan Trump ngandika komentar NY AG nuduhake gugatan iku politik

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Yayasan Trump ngandika komentar NY AG nuduhake gugatan iku politik[besut]

Yayasan Trump mbubarake tuntutan hukum
  • Pengacara Yayasan Donald J. Trump nyatakake kantor motivasi politik Jaksa Agung New York ing tuntutan hukum marang nirlaba, amarga komentar anyar digawe dening Jeksa Agung Letitia James, sing ngajabat ing Januari.
  • "Jaksa umum New York Letitia James mlayu ing kampanye anti-Trump ngendi dheweke ngandhakake antipati kuburan lan animus marang Pak Trump, " pengacara kanggo yayasan, uga Presiden Donald Trump lan anak telu sing paling tuwa, nulis ing pengajuan Ana.
  • "Jaksa Agung James nyuwun marang Presiden Trump minangka 'Presiden ora sah', " ing negara-negara filing, "lan sumpah kanggo 'nggunakake saben wilayah hukum kanggo neliti Presiden Trump lan transaksi bisnis lan uga kulawarga.' "
  • RELATED: New York pengacara anyar gerakane kanggo njupuk ing Trump
  • Komentar dening James, seorang Demokrat, narik kawigaten nalika dheweke digawe pungkasan taun pungkasan. Penuntut umum ora nyatakake yen kantore bakal nerusake target tartamtu, sabanjure amarga komentar kasebut bisa uga digunakake dening para terdakwa kanggo allege bias.
  • Delaney Kempner, juru wicoro kantor Jaksa Agung, ngandika ing Senin: "Sawise maneh, Yayasan Trump nggawe nyoba sedih kanggo mbantah saka manfaat nyata saka kasus iki, sing adhedhasar fakta lan hukum. ing argumentasi sing iki motivasi politik lan kita yakin yen kaadilan bakal menang. "
  • Ing upaya sing luwih awal kanggo ngilangi tuntutan hukum kasebut, sadurunge James njabat, yayasan kasebut bias bias bias ing bagean kantor jaksa agung, sing wis suwe dipimpin dening Demokrat. A hakim pengadilan New York nolak gerakan kanggo ngilangi ing November.
  • Saman, sing diajukake ing Juni 2018, digawa dening leluhur James, Barbara Underwood.
  • Saliyane komentar tartamtu babagan James, pengacara yayasan kasebut nyatakake bola-bali yen "klaim sing duwe motivasi politik kanggo relief adil lan injunctif ora ana ing fakta lan hukum."
  • Jeneng jebule minangka defendan yayasan, Trump lan telu anak telu - Eric, Donald Jr lan Ivanka - kabeh padha lungguh ing papan amal. Iku nyatakake yen padha nglanggar hukum amal federal lan negara kanthi pola "persistent" tumindak sing nyakup koordinasi ora sah karo kampanye presiden Trump 2016.
  • Pejabat jaksa ageng kepengin ganti rugi $ 2, 8 yuta, ditambah denda tambahan. Kantor iki uga ngupaya kanggo mungkasi Trump saka njabat minangka direktur sembarang Nirlaba ing New York sajrone 10 taun lan kanggo nglarang anggota dewan sing liya, anak Trump, saka pidana kanggo setahun. Yayasan disepakati ing Desember kanggo dibubarake ing pengawasan pengadilan.
  • Penyusunan sing digawe minggu kepungkur uga ngandharake yen ing salib minangka pengacara Alan Futerfas, sing wis diwakili yayasan ing sanjabane tuntutan hukum, nirlaba nambahake pengacara liya kanggo nggarap perkara kasebut: Marc L. Mukasey, sing wis duwe hubungan apik karo pengacara Trump Rudy Giuliani.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]