Wong sing ditangkep sawise 9 pedestrians kena truk ing trotoar sing sibuk

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Wong sing ditangkep sawise 9 pedestrians kena truk ing trotoar sing sibuk[besut]

Polisi nyekel Christopher Solis sawisé truké numpak sepur esuk ing Fullerton, California.
  • Wong California sing umur 22 taun diduga nggawa mobilé menyang trotoar dalan sing sibuk, nyerang 9 pedestrians sadurunge ngetuk wit, miturut polisi.
  • Christopher Solis, saka Anaheim, ditahan awal Minggu amung kecurigaan feloni DUI sing nyebabake luka lawas, miturut release saka Departemen Kepolisian Fullerton.
  • Para petugas nanggapi babagan 1:48 am kanggo laporan para pejalan sing wis disabet dening Toyota Tacoma abang ing pusat kutha Fullerton, polisi ngandika. Atusan wong ana ing trotoar, ing panggonan parkir, lan restoran lan bar ing wektu iku.
  • Nalika polisi teka, dheweke nemokake akeh wong sing terjebak ing ngisor kendaraan, sing lagi ngrokok lan ngrusak karusakan serius ing ngarep. Pejabat lan sawetara wong Samaria sing apik ngangkat kendaraan sing cukup kanggo mbebasake pedestrians sing kepepet.
  • Sebanyak 10 wong diangkut menyang pusat trauma lokal kanthi ciloko, beda-beda saka gaweyan moderat nganti ancaman. Sing tatu ana ing antarane umur 18 lan 49 taun.
  • Telung kendaraan liyane ing dalan uga nduweni kerusakan suntingan cilik.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]