Wells Fargo CEO apologizes kanggo layanan outage

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Wells Fargo CEO apologizes kanggo layanan outage[besut]

In Facebook, banks see high risks and not much else 1.jpg
  • Ketua CEO Wells Fargo Tim Sloan apologized amarga "ora nyaman" kanggo para pelanggan lan karyawan sing ngetutake layanan sing ngreksa para akun saka ngakses dana kasebut ing Kamis.
  • "Pemulihan saka masalah iki ora cepet kaya kita utawa para pelanggan kita, " ujare Sloan ing Jumat. "Kita bakal nliti masalah sistem kanthi rinci, lan kabeh bisa kanggo mesthekake yen gangguan iki ora kedadeyan maneh."
  • Wells Fargo ngandhakake yen asap sing disebabake dening aktivitas pangopènan rutin ing salah sawijining fasilitas data bank sing nyebabake pemadam listrik kanthi otomatis ing Kamis. Pelanggan ngumumake yen ora nampa paychecks utawa deposit langsung lan duwe masalah karo kertu kredit.
  • Masalah pemrosesan diselesaikan ing wayah awan Jumat, lan pelanggan bisa nerusake nggunakake akun debit lan kredit - sanadyan, sawetara pelanggan ing Jum'at sore isih bisa ndeleng informasi imbangan outdating nalika mriksa akun online utawa ing ATM, ujar bank.
  • Kabeh 5, 500 cabang Wells Fargo (WFC) bakal tetep mbukak jam ekstra ing dina Jum'at lan Sabtu kanggo mbantu ngawula layanan pelanggan, ujar bank. Sampeyan uga bakal ngasilake kabeh biaya, kayata biaya overdraft, disambung menyang outage.
  • Penyusutan layanan kasebut minangka masalah paling anyar kanggo bank sing ditangani masalah. Saliyane taun kepungkur, perusahaan kasebut ngakoni nggawe akun palsu, ngetokake pelanggan kanthi biaya hipotek sing ora adil lan ngisi wong kanggo asuransi mobil sing ora perlu. Bank wis digugat, ditampani denda pemerintah lan wis diwatesi dening Federal Reserve.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]