Warren: Trump 'uga ora dadi wong sing gratis' nalika taun 2020

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Warren: Trump 'uga ora dadi wong sing gratis' nalika taun 2020[besut]

Senator Elizabeth Warren (D-MA), ngumumake tawaran resmi kanggo Presiden tanggal 9 Februari 2019 ing Lawrence, Massachusetts.
  • Presiden Donald Trump bisa dipenjara ing dina Pemilihan wektu, Senator Demokrat Massachusetts, Elizabeth Warren ngandhakake yen dheweke kepengin dadi pemilihan presiden.
  • "Nalika kita tekan 2020, Donald Trump uga ora dadi Presiden, " Warren ngandika marang pamilih ing Cedar Rapids, Iowa, nglumpuk ing Gedung Memorial Veteran. "Malah, dheweke uga ora dadi wong sing bebas."
  • Wektu iki ditandhani minangka owah-owahan sing wigati kanggo Warren, sing enggan kanggo njupuk Trump langsung kanthi jeneng amarga dheweke ngumumake kampanye eksplorasi nalika ing Taun Anyar.
  • Ngomong yen negara kasebut ana ing "wayahe mbebayani, " Demokrat Massachusetts ngendika, "Apa sing kedadeyan taun 2020 bakal nemtokake arah bangsa kita, arah rakyat kita."
  • "Saben dina, ana tweet rasisme, tweet sing ngetokaké perasaan, ana sing peteng lan ala, " ujare Warren babagan Trump. "Lan apa kita, minangka calon, minangka aktivis, pencet, arep nglakoni bab iki? Apa kita arep ngidini wong nggunakake kanggo dibagi kita?"
  • Warren resmi ngluncurake kampanye ing Massachusetts, Sabtu, ing ngendi dheweke ngetokake tantangan marang wong sugih sing super sugih lan nyebut Trump "mung gejala sing paling anyar lan sing paling ekstrem sing ana ing Amerika."
  • Kickoff akhir minggu Warren nyakseni dheweke kanthi resmi gabung karo calon kandidat kanggo nominasi presiden Partai Demokrat minangka grup kumpul kanggo kesempatan kanggo ngetuk Trump

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]