Usaha AS ora ana ing bakat terkenal: mantan narapidana

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Usaha AS ora ana ing bakat terkenal: mantan narapidana[besut]

Usaha AS ora ana ing bakat terkenal: mantan narapidana[besut]

  • Miturut Johnny C. Taylor Jr. kanggo CNN Business Perspectives
  • Updated 2000 GMT (0400 HKT) 8 Februari 2019
  • Obrolan karo kita ing Facebook Messenger. Ngerteni apa sing kedadeyan ing donya kaya iki.
  • Johnny C. Taylor Jr. minangka presiden lan CEO saka Society for Human Resource Management. Panemu sing ditulis ing katrangan iki dhewe.
Perspektif Johnny C Taylor Jr
  • Ing Presiden Trump ing State of the Union alamat Selasa wengi, piyambakipun ngakoni Alice Marie Johnson, sing diwenehi ukuman urip mandatory ing biaya tamba tanpa kekerasan. Johnson njabat 21 taun ing penjara sadurunge ukara kasebut diilangi ing wulan Juni.
  • Cerita Johnson, lan akeh liyane kaya, nduduhake perlu kanggo reformasi sistem keadilan pidana ganjil. Lan nalika aku nglumpukake First Steps Act of the Year dadi hukum, iku pancene mung langkah pertama. Kanggo reformasi keadilan pidana kanggo nggayuh, pengusaha Amerika kudu njupuk langkah sabanjure: ngupayakake nimbang jobseekers sing berkualitas karo cathetan pidana.
  • Ora saben wong sing duwe rekaman pidana yaiku pidana karir. Akeh wong sing duwe rekaman wis gawe kesalahan siji. Lan saka meh 700.000 wong sing dibebasake saka penjara saben taun, akeh sing disalahké saka kejahatan sing ora kekerasan.
  • Aja takon babagan pidana pidana sajrone proses aplikasi
  • Coba tandhingake keputusane lan pendhudhuk sing durung tuntas sing cocog karo proyek sing ditakonake
  • Nglakoni penilaian individu babagan riwayat pribadi pelamar ngluwihi keyakinan, kayata latihan, pengalaman kerja utawa referensi sing pinunjul
  • Riset terus-terusan nuduhake yen mantan tahanan sing nemokake gawean luwih akeh sing luwih cenderung kanggo ngalahake. Lan nalika kita ngurangi recidivisme, kita ngilangi siklus panjabahan sing nyebabake nyawa wong, kulawarga lan masyarakat.
  • Profesi HR ana ing papan. Saklawasé setengah saka praktisi HR ing Amerika Serikat pracaya gadhah sejarah pidana ngirim ora dadi faktor panentu ing hiring. Nanging kita ora weruh iki ing laku amarga paling perusahaan ora duwe kawicaksanan sing cetha ngubengi buruh kanthi rekaman pidana.
  • Minangka kasebut, Society for Human Resource Management (SHRM) wis ngetokake inisiatif kanggo nelpon para pemimpin bisnis kanggo nggunakake praktik perijinan inklusif kanggo menehi pria lan wanita sing nduweni kesempatan sing padha supaya bisa ngrewangi ketrampilan luwih akeh maneh menyang papan.
  • Inisiatif Mundhut Karya Buruh Back to Work empowers juragan kanggo evaluasi kanthi prasaja babagan pelamar kanthi rekaman pidana kanthi menehi informasi lan alat sing kudu ngurangi kahanan sing ora mesthine, kalebu nalika njaluk babagan rekaman pidana sajrone proses hiring, peraturan negara lan federal, lan apa jinis kapracayan kanggo dianggep adhedhasar tugas.
  • Nalika nyambut damel kanggo wong-wong sing ngrekam pidana, perusahaan bisa mangerteni bab kaamanan, aset lan citra publik. Nanging saiki, akeh profesional HR nemokake yen pendekatan sing paling apik kanggo nyewa individu kanthi pidana pidana ora beda karo apa sing digunakake kanggo wong liya: kanggo ngevaluasi saben calon ing manfaate.
  • Ing wektu nalika tingkat pengangguran kurang lan bisnis sing berjuang kanggo nggoleki bakat sing taliti, majikan ora bisa terus ngeculake klompok bakat sing bisa dimanfaatake para buruh bisa. Wektu iki kita mandheg ngukum wong lanang lan wong wadon sing wis nglayani wektu lan menehi wong sing kepenak kesempatan sing kapindho ing lapangan kerja sing stabil.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]