Tuwuh Saka Keragaman Lan Keterampilan Kaya

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Tuwuh saka keragaman lan keterampilan kaya[besut]

The rise of diversity and inclusion jobs 1.jpg

Tuwuhing keragaman lan pekerjaan inklusi Munculake keragaman lan gawean kaya[besut]

  • CEO Accenture: Kepribadian kritis

Sadurungé taun iki, Uber nyambut pejabat perwira keraguan kawitan sing pisanan, ngetokake klaim perjanjen seksual lan krisis PR liyane kanggo merek. Ing sasi pungkasan, sawisé setahun ditindakake dening kontroversi, NFL ngirimake lowongan kerja kanggo kepala keagaman lan inklusi.[besut]

  • Perwira-perwira lingkungan uga akeh ing perusahaan-perusahaan dhuwur dhuwur. Judhul bisa beda-beda - "direktur keragaman lan inklusi, " "pejabat pangareping pimpinan" utawa "kepala kepelbagaian, kalebu lan kepengin" - nanging luwih akeh organisasi sing nyadari iki sing penting kanggo karyawan. Malah bisa uga duwe posisi kabeh (utawa kadhangkala, malah jurusan dhewe).
  • Miturut data Saka Pancen, pamrentah kanggo peran wis tambah akeh ing sawetara taun kepungkur. Antarane 2017 lan 2018, Semono uga postingan kanggo keragaman lan posisi inklusi nambah nganti meh 20%.
  • Nanging apa pejabat perwira sing beda-beda?

Pendekatan tiga arah[besut]

  • Peran keragaman lan inklusi mbutuhake keahlian ing telung bidang penting: rekrutmen, retensi lan keterlibatan karyawan. Keanekaragaman lan keterlibatan go-to-tangan, sing pancen kenapa sampeyan ndeleng ing akeh gelar proyek kasebut. Ing macem-macem tenaga kerja perusahaan, para pemimpin banjur uga kudu nggawe manawa karyawan saka kelompok sing ora tanggung jawab ngrasakake sambutan.
  • "Kabeh iki kudu disambungake, " ujar Mary Pharris, direktur pengembangan lan kemitraan bisnis ing Fairygodboss, situs review proyek kanggo wanita. "Mulane sampeyan bakal dicabut karo apa sing dilakoni ing proses rekrutmen, sing pungkasane mengaruhi cara sampeyan nahan karyawan."
  • Ngarahake ing macem-macem lan inklusi ora mung pamindhahan PR sing apik, sing bakal dilakoni nalika krisis. Nanging, pangandikane Pharris, iku investasi sing sukses ing perusahaan.
  • "Ana wis sinau sawise sinau sing nuduhake bhinéka apik kanggo dhasar, " dheweke ngandika. "Supaya nandur modal ing perusahaan iki, perusahaan wis nglakoni apa wae sing bener, ora mung bisa gawe karyawan sampeyan seneng ing pungkasan, nanging yen karyawanmu seneng, bakal luwih cendhek."

Nggawe dhewe metu saka proyek[besut]

  • Ciara Trinidad, manajer program kanggo inklusi lan keragaman ing Netflix, wis sinau supaya dheweke bisa ndeleng kabeh.
  • "Iki ora mung siled kanggo recruiting lan HR, " dheweke ngandika. "Iku cara dodolan kita ngobrol lan ngarahake wong-wong sing bakal dadi pelanggan kita, cara kita dianggep wong sing njabat kita catered nedha awan ... goal saka proyek iki kanggo pungkasanipun aku bisa metu saka proyek."
  • Iku tegese fokus ing merekrut, nanging uga latihan lan ngembangake bakat sing wis ana ing perusahaan - utamane sing ing posisi pengaruh.
  • "Penyusunan masalah iki minangka manajer kita, " dheweke ngandika. "Wong-wong sing nyedhiyakake langkah-langkah kanggo pangembangan pribadi karyawan. Yen sampeyan ora nandur modal ing kabeh cara sampeyan bisa, ora bakal bisa mlaku."
  • Netflix ngupayakake keragaman ora mung ing karyawan, nanging uga ing program kasebut. Dheweke biasa wae bisa melu rapat karo mitra bakat, manajer produksi lan kelompok sumber daya pegawe, ngomong apa sing dikarepake ing papan kerja lan apa sing luwih apik kanggo wong kaya dheweke.
  • Dheweke ngakoni "nggarap tugas metu saka pekerjaan" bab ora bakal kedadeyan ing wektu sing suwe.
  • Ing sasi kepungkur, akeh perusahaan sing ngandelake karyawan saka kelompok sing dianggep asor kanggo ngowahi owah-owahan saka tingkat lemah. Trinidad ngendika, dheweke saiki wis fokus ngrungokake para karyawan, ningkatake keprihatinan ing tingkat paling dhuwur lan ngleksanakake kebijakan kanggo mbantu.
  • "Ora perlu diganggu pikiran babagan carane bisa urip ing papan iki, carane nggawe luwih becik kanggo wong kaya awake dhewe, " ujare dheweke. "Wong-wong mung kudu fokus ing tugas, [lan] aku kudu fokus ing prasarana gedhene supaya dheweke bisa seneng."

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]