Trump kicks off 2020 musim kampanye ing tengah rembugan

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Trump kicks off 2020 musim kampanye ing tengah rembugan[besut]

Dhiskusi Anggaran Nyetel Titik: Carane akeh wong ICE bisa nahan
  • Presiden Donald Trump nyerang musim kampanye 2020 ana ing kota perbatasan El Paso, Texas, sing teka nalika kebuntuan ing Capitol Hill kanggo ngindhari shutdown pemerintah kapindho taun iki liwat keamanan tapel wates.
  • Trump diarep-arep bakal tetep karo struktur lan tema sing padha saka pidato rapat sadurunge karo penegasan keamanan lan imigrasi ing watesan Texas, miturut sumber sing dikenal kanthi pidato. Amarga akeh komentar sing dikarepake uga dikarepake, ujare sumber, kayadene tansah karo Presiden.
  • Trump uga bakal rawuh ing penggalangan dana kampanye sadurunge rally, miturut sumber sing akrab karo rencana. Kanggo $ 15.000, pendukung bakal bisa melu kesempatan foto.
Dhiskusi Anggaran Nyetel Titik: Carane akeh wong ICE bisa nahan
  • Rally kampanye kutha tapel wates ing tengah rembugan antarane Republikan lan Demokrat sadurungé deadline mati. Swara akhir minggu, Demokrat ngusulake cap ing jumlah Imigrasi Customs lan penegakan bedahan kanggo ditahan imigran undocumented. Republikan nglawan kaya tutup.
  • Rep. Lucille Roybal-Allard, seorang Demokrat sing mbiyantu negosiasi kesepakatan pendanaan keamanan wewatesan, ngendika tutup kasebut bakal "meksa pamrentahan Trump kanggo ngetrapake deportasi kanggo para penjahat lan wong-wong sing nyebabake ancaman keamanan nyata, ora imigran-abiding hukum sing nyumbang kanggo negara kita. "
  • Trump ngandhakake yen ana pertandhingan kasebut.
  • "Saiki ora mung ora menehi dhuwit kanggo tembok, nanging ora pengin menehi kita ruang kanggo nahan pembunuh, penjahat, pedagang narkoba, penyelundupan manungsa, " ujare nalika acara White House.
  • Ditanya apa bakal ana shutdown pemerintah liyane ing akhir minggu iki, Trump ngandika: "Sing tekan Demokrat."
  • Sanajan loro-lorone tetep ora setuju, nanging isih ana kemungkinan kanggo pendanaan kanggo konstruksi tembok anyar.
  • Trump bakal ngetokake kasus kasebut kanggo tembok kanthi nggunakake El Paso minangka conto babagan cara nurunake tarif angkara, sanajan bukti ora ndhukung tuntutane.
  • Presiden, ing negara anggota Uni minggu kepungkur, nyatakake "kutha perbatasan El Paso, Texas, dipigunakaké kanggo ningkataké kriminal kasar sing gedhé - salah sawijining sing paling dhuwur ing negara, lan minangka salah sawijining kutha paling mbebayani ing bangsa kita. Saiki, kanthi alangan kuat, El Paso minangka salah sawijining kutha sing paling aman. "
  • Nanging miturut analisis data kejahatan FBI lan data penegakan hukum kutha sing dianalisis dening El Paso Times, angkara kasar ing El Paso dipuncak nalika taun 1993. Pembangunan pager wewatesan ora diwiwiti nganti 2008, lan rampung ing 2009. Nanging kejahatan kasar sadurungé tembok dibangun ing El Paso, kanthi angkara murka nyusut 34% antara taun 1993 lan 2006 ing kutha.
  • Lan miturut El Paso Times, saka 2006 nganti 2011, kejahatan kasar ing El Paso bener tambah 17%.
  • Nanging, kutha kasebut nyatakake kejahatan kasar ing awal Operasi Hold the Line, kang ndawakake ratusan agen Patroli Wates sabanjure wewatesan ing sakubenge El Paso.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]