Trump Jr. nyebabake genosida Native American nalika rooting nyerang bapakne Warren

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Trump Jr. nyebabake genosida Native American nalika rooting nyerang bapakne Warren[besut]

Donald Trump Jr. makes light of Native American genocide while rooting for father's attack on WarrenPolitics 1.jpg
  • Pamrentah Presiden Donald Trump nyatakake akhir minggu bab sejarah pembantaian Amerika Serikat marang warga Amerika Native as part of a slam against Sen. Elizabeth Warren lan klaim warisan India Indian.
  • Pangandikan sing nyerang, utamane karakteristik media presiden media sosial sing cedhak karo konstituen 41 taun, ana liyane ing seri dening Presiden lan putrane kanggo nglakoni rasisme kanggo ngobong Demokrat Massachusetts.
  • Komentar Donald Trump Jr. ing media sosial minangka respon marang tweet saka Presiden, sing ing dina sabanjure nyerang Warren lan nandheske tembung "trail" ing tweet sing digunakake minangka referensi kanggo Trail of Lears, sing dipeksa relokasi saka ewu warga asli Amérika sing nyebabake ewu tiwas.
  • "Dina iki, Elizabeth Warren, sok-sok diarani minangka Pocahontas, gabung karo jabatan Presiden, dheweke bakal dadi kandidat presiden Native American, utawa dheweke wis mutusake yen sawise 32 taun, iki ora bisa muter maneh maneh? TRAIL kampanye, Liz! " Presiden ngandika ing dina Sabtu. CNN wis ngrambah metu ing House Putih seeking komentar tambahan ing tweet.
  • Donald Trump Jr. banjur dikirimake gambar saka tweet bapakne ing Instagram bebarengan karo balesan dening pangguna liyane sing ngendika, "Pembantaian Native American terus karo pembunuhan liyane dening presiden."
  • Trump. Jr dijawab: "Savage !!! Tresna Presidenku."
  • Ndeleng iki ing Instagram Savage !!! Tresna presiden.
  • Posting dikirim dening Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) ing Feb 9, 2019 ing 3:44 pm PST
  • Trump nggantèkaké Warren "Pocahontas" liwat klaimé leluhur Native American. Kanggo dheweke, Warren pengin ngatasi kontroversi taun lalu nalika dheweke njupuk tes DNA. Dheweke apologized bubar kanggo dheweke ditangani masalah lan ngakoni dheweke ora wong werna utawa anggota saka suku minangka dheweke mlebu bid kanggo njupuk ing Trump ing 2020.
  • Saliyané iku, Trump uga njlèntrèhaké Présidhèn Andrew Jackson sacara berulang lan nduwèni potret Jackson ing Kantor Oval. Taun 1830, Jackson nandatangani Undang-Undang Penghapusan India, sing mimpin kanggo brutal, ngilangi Cherokees saka Georgia nganti saiki Oklahoma. Trump dianakaké acara ing November 2017 kanggo ngurmati para veteran Navajo ing ngarep potret Jackson, lan ing acara sing padha, dheweke nyathetake serangan "Pocahontas" ing Warren. Kongres Nasional Amerika India ngumumaké moniker "Pocahontas" Trump.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]