Toyota gabung karo SoftBank; Penyelidikan Facebook; CNN Business

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Toyota gabung karo SoftBank; Penyelidikan Facebook; CNN Business[besut]

Toyota joins SoftBank; Facebook investigation; CNN Business 1.jpg

Premarket: 7 perkara kanggo ngerti sadurunge lonceng[besut]

1. Perlombaan kanggo mobil tanpa pemandu: SoftBank lan Toyota mbentuk usaha patungan sing bakal nggunakake teknologi driverless mobil kanggo nawakake layanan anyar, kayata toko mobil lan kendaraan pangiriman lan panganan sing disiapake.[besut]

  • SoftBank bakal duwe luwih saka setengah saka Monet, bisnis anyar, nalika Toyota bakal nyetop liyane.
  • Iku paling anyar ing seri kemitraan pembangunan tanpa pemandu sing diumumake dening perusahaan teknologi lan pembuat mobil. Dana Vision SoftBank kang $ 100 milyar, lengan investasi tech-fokus, wis setya $ 2.3 milyar kanggo GM Motors mobil nyopir mobil General Motors.
  • Rebo, Honda lan Jendral Motors ngendika yen padha nyinau kanggo nggawe kendaraan anyar kanthi otonom. BMW wis gabung karo dewan Apollo, proyek penggerak otonomi saka Baidu perusahaan internet Cina.
  • 2. Facebook sing diselidiki: Komisi Perlindungan Data Irlandia ngluncurake panggil resmi menyang Facebook sing kena pengaruh 50 juta akun.
  • Komisi bakal neliti manawa perusahaan kasebut netepake kewajiban-kewajiban kasebut miturut hukum perlindungan data Eropa sing anyar sing ditindakake ing wulan Mei. Facebook ngandika minggu kepungkur sing ditutup ing celah, nanging 90 yuta pangguna dipaksa metu saka akun minangka pencegahan.
  • Regulator Irlandia nyusul amarga markas internasional Facebook ana ing Dublin.
  • Ana isih akeh pitakonan sing ora dijawab babagan hack: Sapa sing nuntun? Lan apa sing padha arep ngakses?
  • 3. Obligasi sadean: Pangasilake ing Treasury US 10 taun wis mlebu ing tingkat paling dhuwur sajrone pitung taun sawisé mbabarake data ekonomi positif.
  • Data hiring AS sing diterbitake dening Rebo luwih kuwat tinimbang samesthine, lan momentum bisa dilanjut ing dina Kamis yen angka-angka claims awal nambah optimisme. Ekonomi AS sing kuat lan pangarepan kenaikan tarif dening Federal Reserve sing nggedhekake gaya.
  • "Pesen sing nduwe dhuwit yaiku ekonomi AS ora mung dienggo, " ujare Kit Juckes, ahli strategi ing Societe Generale.
  • 4. CNN tegese bisnis: Ana, CNNMoney dadi CNN Business kabeh-anyar, kalebu perusahaan, kepribadian, lan inovasi bisnis sing nyopir.
  • Inisiatif anyar iki bakal fokus ing kisah finansial sing paling gedhe ing generasi kita: teknologi kaya ngene ing saben pojok ekonomi global, meksa bisnis, buruh, lan masyarakat dhewe bisa adaptasi kanthi cepet, utawa ditinggalake.
  • 5. Ringkesan pasar global: US stock futures luwih murah.
  • Pasar Eropa ambruk ing awal perdagangan sasuwene sesi perdagangan negatif ing Asia. Shanghai Composite ditutup kanggo liburan.
  • Rata-rata industri Dow Jones ditutup 0, 2% luwih dhuwur dina Rebo, sementara S & P 500 nambah 0, 1% lan Nasdaq naik 0, 3%.
  • Sadurunge newsletter Bell: Kabar pasar utama. Ing kothak mlebu. Langganan saiki!
  • 6. Pangentukan lan ekonomi: Constellation Brands bakal ngetokake penghasilan sadurunge mbukak. Costco disetel kanggo ngetutake sawise cedhak.
  • Saham ing Danske Bank dibukak 3% luwih murah sawise pemberi pinjaman Denmark nyatakake yen wis nampa panjaluk kanggo informasi saka Departemen Kehakiman Amerika Serikat babagan skandal pencucian dhuwit.
  • Pasar Saiki warta: Njaluk pasar gambar global ing kothak mlebu saben sore. Mlebu saiki!
  • 7. Rawuh minggu iki: Kamis - Costco earnings; CNN Business launches Friday - US jobs report

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]