The New York Times 'kepengin 10 yuta pelanggan kanthi 2025'

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

The New York Times 'kepengin 10 yuta pelanggan kanthi 2025'[besut]

The New York Times 'wants 10 million subscribers by 2025' 1.jpg
  • New York Times nimbang banget ing napsu umum jurnalisme. Carane gedhe? Sepuluh yuta pelanggan amba.
  • New York Times Company (NYT) kepengin nggronjal angka kasebut ing taun 2025, ngandika dina nalika nyatakake pangentukan.
  • Perusahaan uga nyatakake kasebut ngasilake luwih saka $ 709 yuta ing revenue digital, nomer sing njedul kanggo nemokake goal liyane - $ 800 yuta ing revenue digital ing pungkasan taun 2020.
  • Wawasan bullish Times digeser kanthi wutah digital.
  • Times saiki wis dhuwuré 4, 3 juta lomba langganan sing mbayar, lan perusahaan nyatakaké manawa luwih saka 3, 3 yuta wong sing menehi penawaran digital, sing kalebu aplikasi Cooking and Crossword sing populer.
  • Perusahaan kasebut nambahake 265.000 pelanggan digital ing kuartal kaping 4 ing 2018, lonjoran paling gedhe wiwit periode sawise pemilu 2016.
  • Saham Times 'munggah luwih saka 4% ana.
  • Ing jaman sing ditemtokake dening kantor berita lan surat kabar media, Times wis ngalami tantangan sing luwih apik tinimbang sing paling akeh, amarga bab iki lan kualitas jurnalistik.
  • The New York Times nglapurake pungkasan taun sing ngliwati 4 yuta pelanggan, luwih saka kapan ing sejarah.
  • Wutah wis didhukung dening produk digital populer kayata aplikasi NYT Cooking, sing nyakup 120.000 langganan ing taun kapisan lan setengah.
  • The Times nambahake rekor 308.000 pelanggan digital anyar ing sasi sasampunipun peresmian Trump.
  • Industri media wis ngeculake luwih saka 1.000 proyek ing taun iki, nanging Times nyatakake yen nambah 120 karyawan ing ruang pameran taun lalu kanggo ngasilake total wartawan ing 1.600, staf paling gedhe ing sejarah kertas.
  • Nanging sing ora nyatakake koran iki wis nyingkirake industri headwind.
  • Pangentukan dina Rebo nyedhiyakake pangeling babagan kasebut, karo New York Times Company nglapurake yen keuntungan operasinya ana $ 74.7 yuta ing kuartal kaping sekawan saka 2018, nyelehake saka $ 90.5 yuta ing periode sing padha taun sadurunge; Keuntungan operasi sing disetel uga mudhun marang $ 94 yuta saka $ 105.9 yuta ing taun sadurunge.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]