Tesla nandhang wedi karo nomer sales kuwat

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Tesla nandhang wedi karo nomer sales kuwat[besut]

Tesla calms fears with strong sales numbers 1.jpg
  • Elon Musk mundur minangka ketua Tesla

Kira-kira jam setengah ing Tesla rampung karo nomer sales apik banget.[besut]

  • Perusahaan dikirim 83.500 kendaraan ing kuarter katelu, kinerja kuat sing kudu nentremake ketertane investor babagan masalah logistik lan krisis awis. Sing kalebu meh 56.000 saka Model murah 3.
  • Produksi ana ing sangisoré nomer kasebut: Tesla ngendika menawa dibangun babagan 53.000 Model 3s. Nanging ana ing proyeksi perusahaan.
  • Mung telung sasi kepungkur, perusahaan berjuang kanggo mbangun 5, 000 Model 3s ing minggu, target wektu sing ditundha. Tesla ora njaga kecepatan kasebut, nanging prodhuksi isih cukup dhuwur kanggo njaga perusahaan ing jalur kasebut kanggo ngowahi untung terus-terusan kanggo pisanan.
  • Tesla kerep banget mbutuhake kabar apik.
  • Ing wulan Agustus, CEO Elon Musk ngajokaken, banjur ditinggal, rencana kanggo njupuk perusahaan pribadi. SEC ngajoke Musk minggu kepungkur, ngakoni dheweke wis ngapusi investor kanthi ngaku tweet yen dheweke wis nampa Finansial kanggo dadi pribadi.
  • Ing dina Sabtu, kaping pindho nganti dina pungkasan, Musk ngrambah kasepakatan karo SEC kanggo mbayar denda $ 20 yuta lan ngetokake minangka ketua Tesla. Dheweke bakal tetep dadi CEO, warta sing ngeculake Wall Street ana.
  • Eksekutif uga ninggalaké perusahaan ing sasi anyar, kalebu pangareping pejabat akunting, sing mandheg sawise kurang saka sasi ing lapangan.
  • Simpenan Tesla mudhun kira-kira 2% sawisé laporan produksi lan penjualan.
  • Tesla bakal nerbitake revenue lan nomer keuntungan ing waktu sepisanan. Laporan kasebut ora menehi rincian babagan ngendi tokoh-tokoh kasebut bakal teka. Iku ngomong yen kabeh Model 3s sing didol ing pungkasan saka waktu iku model kabeh-wheel-drive luwih larang, powered by dual motor elektrik.
  • Musk uga ngirim email menyang kabeh karyawan Tesla akhir minggu ngandhani yen perusahaan iku cedhak karo tujuane supaya nguntungake.
  • "Kita banget cedhak karo nampa keuntungan lan mbuktikake yen salah, nanging, mesthi, mesthine kita kudu ngetokake esuk (Minggu), " tulise, merujuk menyang dina pungkasan. "Yen kita lunga kabeh sesuk, kita bakal entuk kamenangan epik ngluwihi kabeh pangarepan."
  • Perusahaan wis nglapurake mung rong perempat keuntungan bathi ing sajarah 10 taun. Wis nglaporake total kerugian $ 6 milyar sajrone wektu iku.
  • Tesla duweni utang $ 1.2 yuta ing sajrone nem sasi sabanjure, sing wis ngusulake sawetara analis kanggo nggambarake perusahaan bakal kudu ngedol saham tambahan utawa utang kanggo ngunggahake awis.
  • Musk wis ngandika revenue saka sales bakal menehi Tesla dhuwit perlu. Nanging dheweke uga wis ngakoni yen perusahaan wis ngalami masalah ngirim mobil. Sing ditambahake kanggo investor keprigelan babagan kawigaten awis.
  • Ngapunten, awake dhewe wis ninggalake produksi neraka kanggo ngirim logistik neraka, nanging masalah iki luwih tractable. We are nggawe kemajuan cepet. Apa kudu diselesaikan sakcepete.
  • "Ngapunten, awake dhewe wis ninggalake produksi neraka kanggo pengiriman logistik neraka, " Musk tweeted rong minggu kepungkur marang customer sing nuntut nalika mobil sing dijanjikake bakal dikirim. "Masalah iki luwih tractable, " tambahnya. "We are making progress rapidly."

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]