Strategi nyedhaki nggawe sarapan paling anyar ing McDonald's

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Strategi nyedhaki nggawe sarapan paling anyar ing McDonald's[besut]

Applebee's bet on booze and comfort food is working 1.jpg
  • Sarapan iku sajian penting kanggo dina kanggo rantai panganan cepet, lan McDonald's wis ngetokaké inovasi liyane kanggo mbantu mbalik maneh momentum sing ilang ing wayah esuk.
  • Donat Sticks minangka panyuwian sarapan paling anyar ing McDonald's. Garing adonan goreng dicithak enem utawa lusin ing bungkus, lan dilayani kanthi anget karo kayu manis lan gula. Lan McDonald bener-bener kepengin sampeyan tuku warung kanggo mlebu. Senajan sarapan dilayani sedina muput ing McDonald's, Donat Sticks bakal kasedhiya mung sajrone sarapan.
McDonald
  • McDonald's (MCD) wis dadi pamimpin pasar sarapan wiwit taun 1971, nalika ngidini franchisor ngeksekusi barang-barang sajam ing wayah esuk. Nanging bisnis sarapan McDonald terus dikalahake, kalah karo menu sarapan pagi Taco Bell lan tambahan sandwich sarapan Dunkin.
  • Sarapan punika perbatasan pungkasan kanggo bisnis restoran: Wong liya nyiyapake sarapan ing omah luwih apik tinimbang panganan liyane, lan esuk tetep mung pasar kanggo industri pangan cepet, miturut NPD. Penjualan sarapan ing restoran fast-food meningkat 1% pungkasan taun, nanging total penjualan padha rata.
  • "Ana momentum ing sarapan minangka gaya konsumen, " ujare David Portalatin, analis industri panganan ing NPD. "Wong sing menehi perut luwih gedhe kanggo nedha sarapan ing restoran sing cepet-ngawula."
  • Mulane nedha isuk wis dadi topik utama obrolan sajrone panggilan konferensi sasi suwene antarane analis lan manajemen McDonald's. CEO Steve Easterbrook terus nyenengake catetan optimistis babagan nedha sarapan nalika ngakoni menawa perusahaan mbelani konco sing dhuwur.
  • "Kita terus kelangan lalu lintas ing tingkat sing luwih dhuwur tinimbang kita pengin sarapan, " ujare Easterbrook ing telpon 30 Januari karo analis Wall Street.
  • Easterbrook nyatakake yen McDonald wis kasil ngupayakake pelanggan supaya bisa ngentekake sarapan, nyadari supaya bisa tuku barang liyane utawa luwih murah. Nanging perusahaan ora puas karo upselling pelanggan sing ana.
  • "We really pengin customer counts bali lan liyane asring, " Easterbrook ngandika.
  • Kanggo ngatasi masalah kasebut, McDonald's ngandhani sawetara prakarsa, sawetara ana logistik lan liya-liyane sing fokus ing menu kasebut.
  • Easterbrook ngandika McDonald's nganalisis apa perlu nambah staf nalika esuk, nalika restoran ana ing paling sibuk. Rencanane nambahake kiosk digital luwih akeh kanggo toko, lan bakal nggawe aplikasi sing luwih pribadi kanggo nyorot item menu sing luwih apik kanggo selera individu konsumen.
  • Inovasi menu minangka bagean saka strategi, ing tingkat nasional lan lokal. McDonald's bakal nganjurake waralaba lokal kanggo menehi barang-barang sarapan sing unik lan harga menu supaya bisa saingan luwih apik karo pesaing ing wilayah toko. Nanging McDonald bakal terus nyoba panganan sarapan sing nyedhiyakake kabeh toko.
  • Kreasi anyar iki wis sukses. Easterbrook ngandhani roti isi Triple Breakfast Sandwich, sing dikenalaké ing Nopember, minangka salah sawijining kontributor paling gedhe kanggo dodolan wutah pungkasan.
  • McDonald's introduced bagels and "fresh cracked eggs" in Canada. Lan perusahaan ngandika bakal terus nggawe inovasi garis McCafé, yaiku merek kopi McDonald sing bersaing langsung karo Starbucks (SBUX) lan Dunkin '(DNKN).
  • Ing telpon karo analis rong minggu kepungkur, Easterbrook kandha yen "ana akeh sikil sing lagi ditinggalake ing McCafé, " utamane karo kopi. Ing sawetara restoran anyar, McDonald's wis mecah karo McCuff-Branded Muffin Toppers lan Coffee Cakes, lan perusahaan kasebut bakal terus ngembangake minuman lan barang-barang bakery anyar kanggo McCafe.
  • McDonald nyoba njabut Donat Sticks ing sawetara restoran Illinois awal taun kepungkur. Dheweké ngrubah resep kasebut, nguji macem-macem wujud lan diuji maneh ing Oktober. Bakal debut nasional ing tanggal 20 Februari, lan McDonald's ngandika bakal kasedhiya kanggo wektu sing winates.
  • Dunkin ngumumake Donut Fries ing Juli, sing teka ing paket kanggo $ 2. McDonald's bakal ngedol Donut Fries enem kanggo $ 1, 69 utawa $ 2, 59 karo kopi, juru wicara perusahaan ngandika.
  • Kaya Taco Bell, Dunkin wis ngentupake sarapan nalika taun-taun pungkasan, nambahake sawetara sandwic sarapan sing anyar. Taco Bell ngenalaké sarapan ing 2014. Taco Bell pungkasané ngembangaké restoran ing paling sethithik taun kanthi 9%, yaiku Yum Brands (YUM), pemilik perusahaan, sing diasilake ing sajroning sukses karo menu sarapan.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]