Sony Nemu Ing Console Console Retro Karo PlayStation Classic

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Sony nemu ing console console retro karo PlayStation Classic[besut]

Sony gets in on the retro console craze with PlayStation Classic 1.jpg

PlayStation Klasik: Sony entuk ningali konsol retro[besut]

  • Asu robot Sony Aibo bali

Iku game maneh kanggo PlayStation asli.[besut]

  • Sony plans ngeculake model revamped game console apik, sing diputer PlayStation Classic ing tanggal 3 Desember, Sony ngumumake ana.
  • Perusahaan ngandika sistem game bakal ngedol kanggo $ 99.99.
  • Versi anyar 45% luwih cilik tinimbang CD asli lan ditches kanggo 20 game sing wis diisi, kalebu "Final Fantasy VII, " "Tekken 3" lan "Arms Liar." A daftar lengkap game bakal diwiwiti kanthi cepet, kalebu luwih "favorit penggemar, " miturut release.
  • Konsol bakal dikirim ing packaging klasik karo rong pengontrol replika lan grafis sing rada apik dibandhingake karo versi asli.
  • Peluncuran kasebut meh 25 taun sawisé versi asli diterusaké. PlayStation mbuktekaken dadi pemenang kanggo Sony, sing dadi konsol pertama kanggo ngedol 100 yuta unit ing sak ndonya lan mbantu Sony ngilangi merek Sega sing dominan sekali ing 1990-an.
  • Kanthi klasik, Sony njupuk kaca saka playbook Nintendo. Ing taun 2016, perusahaan kasebut narik kawigaten babagan retro kanthi ngeculake NES Classic, versi slimmed-mudhun saka sistem Nintendo Entertainment asli, kang bisa didol nalika taun 1980-an. Perusahaan iki luwih saka 2 yuta piranti retro ing limang sasi.
  • Nintendo banjur ngeculake versi liyane, sing dijuluki Super Nintendo Classic Edition, ing 2017. Sing nyedhiyakake luwih saka 4 yuta unit ing sak ndonya lan mbiyantu Nintendo ndarbeni keuntungan.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]