Simpenan Barnes & Noble ngedol 20% nalika nylidhiki penjualan

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Simpenan Barnes & Noble ngedol 20% nalika nylidhiki penjualan[besut]

Barnes & Noble stock soars 20% as it explores a sale 1.jpg

Simpenan Barnes & Noble ngedol 20% nalika nylidhiki penjualan[besut]

  • Bebener babagan apocalypse toko

Saham Barnes & Noble melompati luwih saka 20% sawisé papan kasebut bakal nimbang penjualan perusahaan sing musuhan.[besut]

  • Papan ngandika ana sing wis milih panitia khusus kanggo nampilake penawaran. Salah siji saka ketua Barnes & Noble Len Riggio. Dheweke minangka pemegang saham paling gedhe ing perusahaan, ngontrol 20%.
  • Barnes & Noble uga nyatakake yen pemegang saham kasebut ora bisa ngenali kanthi cepet mbangun saham ing perusahaan kasebut. Kanggo mblokir pengambilalengan musuhan, dewan direksi Barnes & Noble nyetujui apa sing dikenal minangka pil racun.
  • Pil racun bakal kick ing yen partai sing ora dikenali nglumpukake 20% saham utawa luwih. Ing titik kasebut, pemegang saham bakal diijini tuku saham Barnes & Noble kanthi diskon 50%, nyilikake nilai saham.
  • Pengumuman kasebut teka sakcepete sawisé investor liyané nyatakake saham sing cedhak 7%, lan ngandika dheweke wis ngojok-ojoki karo Riggio babagan perusahaan.
  • Papan kasebut ngandhakake yen Riggio bakal milih saham-saham kasebut kanthi trep babagan transaksi sing dianjurake dening panitia kasebut.
  • Saliyane iku, potongan potensial mung kinclong ing saga Barnes & Noble, sing bakal ngganti kepala eksekutif kalima ing pirang-pirang taun.
  • Toko buku iki ngetokake CEO paling anyar, Demos Parneros, ing awal Juli, amarga ora nyatakake anggone nglanggar kebijakan perusahaan. Barnes & Noble mengko nerangake yen claims saka seksual pelecehan lan bullying mimpin Parneros 'mandap.
  • Ing wulan Agustus, Parneros nyilakan mantan majikane ing pengadilan federal amarga fitnah lan mbebayani tanpa alasan.
  • Barnes & Noble isih nduwèni luwih saka 600 toko lan 23.000 karyawan. Kira-kira pungkasan, sales padha-nyimpen mudhun 6.1% dibandhingake karo setahun kepungkur.
  • Penjualan wis tiba ing Barnes & Noble sajrone papat taun kepungkur. Taktik anyar, kayata format nyimpen cilik lan konsep pawon, wis berjuang kanggo menang bali pembeli.
  • Neil Saunders, Managing Director of GlobalData Retail, ngandika ing September sing paling toko "arang kesel, gedhe banget lan banget cluttered, lan ora offer konsumen alasan sembarang menarik kanggo ngunjungi lan tuku."
  • Panjenenganipun pracaya Barnes & Noble bakal nutup toko luwih: "Barnes & Noble kudu slim mudhun supaya bisa urip."
  • Masalah Barnes & Noble teka minangka toko buku lokal lan independen sing terus berkembang.
  • Association Booksellers Amerika, sawijining klompok perdagangan, nglapurake manawa jumlah lokasi independen meningkat 6% tahun lalu menyang 2.470.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]