Sergio Aguero minangka pahlawan kupluk minangka pemain tempur Man City

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Sergio Aguero minangka pahlawan kupluk minangka pemain tempur Man City[besut]

Sergio Aguero mengeti gol nalika Chelsea lolos.
  • Sergio Aguero damel hat-trick kanggé kaping kalih ing tiga pertandhingan nalika Manchester City mbanting Chelsea kanthi skor 6-0 kanggé mandhap Liverpool lan wangsul malih dhateng puncak Liga Utama Minggu.
  • Papat gol ing 25 menit pisanan, nanging menang kanthi kamenangan Raheem Sterling, Aguero (kaping pindho) lan Ilkay Gundogan nemoni jaring.
  • Aguero ngrampungake hathe-trick saka titik penalti ing menit 56 sadurunge Sterling tandhing kanggo ngulungake gol.
  • Ancang-ancang kanggo Chelsea, bisa uga luwih. Aguero kepengin gampang banget nalika musim kapisan nalika City dikuwasani wiwit wiwitan nganti rampung.
  • Hat-trick striker Argentina dadi 11 ing Liga Utama Inggris wiwit metu saka Atletico Madrid ing 2011, nyathet rekor sing dicathet dening mantan striker Newcastle, Blackburn lan Southampton, Alan Shearer.
  • Liyane kanggo ngetutake ...

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]