Sawise pembicaraan bubar, para guru Denver ngetokake serangan ana

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Sawise pembicaraan bubar, para guru Denver ngetokake serangan ana[besut]

Guru ing South High School ing Denver, Colorado piket sadurunge sekolah diwiwiti, nuntut kenaikan upah nalika 15 Januari 2019.
  • Guru-guru Denver bakal nyerang nalika Senin sawise rembugan karo Sekolah Publik Denver, Asosiasi Guru Kelas Denver ngandika ana.
  • Pihak-pihak wis rembugan kanggo 14 wulan kanggo ngrampungake sistem kompensasi distrik, kang uni ngandika sing disambungake menyang tingkat turnover guru kutha. Uni kasebut nyatakake gaji guru gumantung saka taun nganti taun, amarga sistem bayar kabupaten migunakake bonus sing ora bisa ditebak kanggo ngganti bayar dasar sing murah.
  • "Kecamatan ngentèkaké sawetara minggu kepungkur, krungu apa sing diucapaké guru, nanging nalika diwenehi kasempatan bengi iki kanggo nyegah serangan kanthi proposal sing transparan, kompetisi, DPS damel kahanan sing luwih elek lan serangan ora bisa diatasi, " ujar asosiasi kasebut ing statement .
  • Sasi sasi, 93% saka anggota 3.000 anggota serikat sing dipilih kanggo nyerang sawise negosiasi karo distrik sekolah gagal.
  • Ing wekdal punika, distrik sekolah ngandika bilih "setya nglampahi sedaya upaya kangge nyegah serangan."
  • Pemogokan iki bakal dadi piala guru pertama ing Denver wiwit 1994.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]