Sakdurungé ngunjungi Trump El Paso, puluhan warga Amerika numpaki tangan ing tapel wates kidul mbentuk tembok manungsa

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Sakdurungé ngunjungi Trump El Paso, puluhan warga Amerika numpaki tangan ing tapel wates kidul mbentuk tembok manungsa[besut]

Pendhukung Presiden Trump
  • Puluhan panyengkuyung saka upaya keamanan wewatesan Presiden Donald Trump mbentuk tembok manungsa ana ing sebranging bagean cilik saka tapel wates kidul lan ora ana pager.
  • Klompok kasebut nyedhaki Sunland Park, New Mexico, ngubungake senjata lan nyanyi "mbangun tembok", miturut CNFO affiliate KFOX.
  • Akeh wong sing ngangkat bendera Amerika. Ana sawetara topeng "Nggawe America Great Again" topi, lan ngandika ana ing kono kanggo nuduhake dhukungan kanggo mbangun tembok ing tapel wates.
  • Demonstrasi iki teka mung rong dina sadurungé kunjungan Presiden Donald Trump menyang El Paso, Texas kanggo rally dina Senin.
  • Sajrone alamat Uni Union minggu kepungkur, Presiden nggawe hubungan ora pas antarane tingkat kriminalitas El Paso sadurunge dhuwur lan pambangunan tembok wates.
  • "Kutha wewatesan El Paso, Texas, dipigunakaké kanggo ngalami kacilakan gedhé banget - siji sing paling dhuwur ing county iki, lan dianggep minangka salah sawijining kutha paling mbebayani bangsa kita, " ujar Trump ing alamat kasebut. "Saiki, kanthi alangan kuat, El Paso minangka salah sawijining kutha sing paling aman."
  • Kanggo nanggepi pawarta, Repon Demokrat Veronica Escobar nulis marang Trump nyuwun marang dheweke supaya njaluk ngapura marang warga kutha - sing diwakili dheweke - kanggo komentar.
  • "Iki distorsi babagan masyarakat kita semangat sing mbebayani kanggo kita reputasi lan ngetokake roh kita, " wrote Escobar. "Aku ngajak sampeyan nganggep kunjungan iki minangka kesempatan ora mung kanggo mbenerake rekaman kasebut lan mesthekake yen misinformasi sing sampeyan nyatakake ing tataran nasional ditarik maneh, nanging uga kesempatan kanggo apologize kanggo El Pasoans kanggo mbantah komunitas kita."
  • Maret Wanita El Paso wis ngorganisir counter kanggo kunjungan Trump. Kongres Bekas Texas Beto O'Rourke bakal gabung karo montor mil ming kepungkur Trump lan menehi pidato ing dalan ing wektu sing padha Presiden arep njupuk panggung.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]