S & P ngeculake utang GE lan GE Capital

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

S & P ngeculake utang GE lan GE Capital[besut]

S&P downgrades debt-riddled GE and GE Capital 1.jpg
  • GE ngganti urip kita. Yagene nate gelut?

Pimpinan Umum General Electric Larry Culp mung entuk pangeling anyar saka neraca utang sing ditampa.[besut]

  • Kurang nganti 24 jam sawise Culp dadi CEO, S & P Global Ratings ningkatake peringkat kredit saka GE lan GE Capital. Moody's lan Fitch mentingake padha bisa nindakake perkara sing padha.
  • Kabeh perusahaan ratings mau ngemot pengaruh dhuwur GE lan ngurangi arus kas - kecaman sing dibantah dening masalah serius ing divisi daya GE. GE ngandika ana sing nyebabake laba ing GE Power bakal nyebabake perusahaan induk ngalahake target ing 2018.
  • S & P nuding "tantangan jangka sing jero" ing GE Power, sing wis dilakoni dening owah-owahan menyang energi terbarukan. Liyane, GE ngandhakake masalah mekanik karo turbin gas.
  • Culp mesthi nduweni daftar tugas sing dawa nalika dheweke mulai kerja minangka CEO njaba metu ing sejarah GE. Nanging ing ndhuwur dhaftar kudu ndandani neraca sapisan-kuat GE. GE nduweni peringkat kredit AAA sing sampurna ing taun 2009. S & P diturunake saka Selasa "A" dadi "BBB +".
  • Swara taun, GE wis nimbulaké owah-owahan utang sing disebabake dening tawaran sing ora tepat wektu, defisit pensiun sing gedhé lan buybacks pamungkas.
  • Ngukur ukuran masalah kasebut, Moody ngandhani yen "ngumpetake banget" saka GE bisa nyebabake mudhun rating rating perusahaan dening akeh kedudukan. Rating downgrades bisa luwih larang kanggo perusahaan ngutangi dhuwit.
  • Kabar apik yaiku yen S & P dianyari prospek ing GE kanggo "stabil" amarga perusahaan ngarepake pengaruh lan aliran awis bakal nambah ing taun-taun kepungkur.
  • Nanging, masalah utang GE bisa meksa perusahaan kanggo nemtokake maneh dividen $ 4.2 milyar. GE mbuwang dividen ing taun terakhir amarga kaping pindho wiwit Depresi Besar.
  • Nanging finansial GE wis luwih amba. S & P nyathet dividen minangka salah sawijining saperangan pimpinan Culp bisa narik utang.
  • Ing statement, GE ngandhakake yen ana "posisi likuiditas swara" sing kalebu garis kredit lan awis.
  • Komen-komen sing diulangi dening Culp nalika Senin, GE ngendika, "tetep komitmen kanggo nguatake neraca kalebu deleveraging."
  • Saiki dheweke dadi tanggung jawab, Culp kudu mutusake yen dheweke kepengin nerusake karo rencana CEO John Flannery kanggo ngetokake GE. Rencana turnamen Flannery klebu metu saka bisnis, kalebu lenga lan gas, perawatan kesehatan lan divisi sepur abad lawas. Hasil saka penjualan bakal digunakake kanggo mbayar utang.
  • Nanging ngeculake GE uga ndadekake perusahaan luwih gumantung marang portofolio liyane - kanthi GE Power minangka bisnis paling gedhe. Tegese yen gain daya slumping menehi GE kurang kentekan kanggo mbayar utang.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]