Rugby World pindhah menyang Selandia Anyar: Nuduhake kaping episode paling anyar

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Rugby World pindhah menyang Selandia Anyar: Nuduhake kaping episode paling anyar[besut]

World Rugby goes to New Zealand - Show times of latest episode 1.jpg
  • Ing tlatah Pasifik Kidul, Selandia Anyar minangka negara cilik kanthi pedunung luwih saka 4 yuta, nanging rugby wis ndadekake negara kasebut ing peta.
  • All Blacks minangka franchise olahraga sing paling sukses ing sajarah, ndadekake rasio menang luwih apik tinimbang Brasil ing bal-balan utawa Australia ing kriket. Mereka wis ngakoni telu Piala Donya lan menang luwih saka telung klasemen sing padha main ing sajarah 125 taun - luwih saka tim olahraga utama liyane.
  • Ana klub ing kutha-kutha cilik sing cilik, saben babagan buletin ngandhakake crita rugby lan ana uga saluran televisi sing didadekake rugby sekolah sing mbantu narik bakat All Blacks. Kanggo wong Selandia Baru, rugby ora mung olahraga nasional, nanging minangka bagéan saka identitas nasional.
  • CNN World Rugby ngandika kanggo sedulur Beauden, Scott lan Jordie Barrett kanggo nemokake carane kulawarga nggawe telung pemain bintang kanggo All Blacks. Pemain Black Ferns, Kelly Brazier nerangake yen game wanita luwih cepet tinimbang para putra lan Rugby World ngunjungi Grammar School Auckland kanggo ketemu pemain sing bakal teka ing mangsa ngarep.
  • Kamis 2/14/19
  • 12:30 PM ET
  • Ana 2/16/19
  • 2:30 am ET
  • 5:30 PM ET
  • Minggu 2/17/19
  • 12:30 PM ET
  • 9:30 PM ET

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]