Roger Stone ngajokake marang lelucon lelucon, ngandarake dheweke ora ana Kim Kardashian

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Roger Stone ngajokake marang lelucon lelucon, ngandarake dheweke ora ana Kim Kardashian[besut]

Roger Stone argues against gag order, says he's no Kim KardashianPolitics 1.jpg
  • Roger Stone wis nyoba taktik anyar kanthi ngajar marang hakim federal sing bisa mbatesi apa sing diucapake ing publik: Dheweke ngaku ora akeh selebriti.
  • Hakim Federal Amy Berman Jackson ngandika minggu kepungkur, dheweke ngelingake supaya lelabuhan babagan kasus pidana Stone, sing kalebu tuduhan ngancam saksi, ngucapake panitia kongres lan obsesi kaadilan.
  • Stone, sawisé mbuwang dina wiwit penahanan dheweke ngojok-ojoki marang penegak hukum lan Jackson dhéwé, dicopot maneh ing pengadilan sing diumumake ana. Dheweke wis ngaku ora bersalah karo pitung pidana pidana.
  • Wacanae ora bisa diwatesi, amarga getihe nulis lan ngomong babagan politik lan fashion, para pengacara kasebut. Nanging nalika dheweke dikenal ing pirang-pirang golongan, Stone ora ana ing panggonan sing kondhang kaya Kim Kardashian, para pengacara mau nyathet. Sing ora duwe kawruh tegese, dheweke bakal bisa duwe juri sing ora adil nalika kasuse dicoba.
  • "Nalika Roger Stone uga kenal karo wong-wong sing ngetutake politik Amerika, dheweke ora ana ing ngendi-endi ing babagan eling sing populer, " ujare pengacara.
  • "Conto carane winatesan lan nyepetake kepelatihan publik, yaiku yen Kim Kardashian duwe 59.5 yuta pengikut Twitter, " tambahne. Watu, sanadyan ora nduweni kerabat Twitter (dheweke dicekal dening layanan ing 2017). Stone nduweni 39.000 pengikut ing Instagram, dene Kardashian duweni 126 yuta, tim ilmune ndhukung.
  • Kejabi, Stone kepengin dirungokake sanajan dheweke diajukake.
  • "Apa dheweke ngudi ngapura ing Marcus Garvey, utawa gaya sandhangane, utawa negara Bangsa, Roger Stone minangka swara, " pengacara dheweke nulis.
  • Bentenipun pengacara watu kaloroné karo apa sing dikepalé Stone babagan kudhudane nganti saiki - sing "ora mungkin" kanggo dheweke duwe sidhang sing adil ing Washington, dheweke nulis ing Instagram. Dheweke uga nyerang Jackson amarga dheweke diangkat dadi hakim dening Presiden Barack Obama.
  • Jackson ngandika minggu kepungkur sing yen dheweke ngetrapake lelucon, ora bakal mbatesi kabeh wicara Stone. Dheweke isih bisa ngendhaleni "hubungan luar negeri, imigrasi lan Tom Brady, " dheweke kandha, contone, nanging ngirim ora nangani proses pengadilan "kaya tur buku."
  • Pengacara watu uga nyatakake yen dheweke ora setuju karo legitimasi ketertiban Jackson sing dileksanakake luwih saka setahun kepungkur sing ndadekake partner mubeng lobi lan kanca penasehat Trump Paul Manafort lan tim legal saka ngandika umum.

Tuduhake penuntut hakim belanja[besut]

  • Nalika padha ora nyerang Jackson langsung ing pemyataan, para pengacara Stone njupuk ayunan kapindho ing pendekatan dheweke Jumat.
  • Wong-wong mau njaluk supaya materi kriminal kasebut kanthi acak dituduhake marang hakim liyane, amarga padha ngarani yen ora adil dilumpukake bebarengan karo kasus penasehat khusus Robert Mueller nggawa marang 12 agen intelijen militer Rusia amarga diduga nyithakake kampanye Partai Demokrat lan kampanye presiden Hillary Clinton ing 2016 Pemilu.
  • Stone accuses para jaksa "Shopping kanggo hakim distrik disenengi."
Roger Stone, ngadhepi tantangan lelucon, mbukak counterattack
  • Jackson wis ora duwe wektu akeh ing pengadilan karo Stone utawa tim legal kanggo mbukak pendekatan marang kasus kasebut. Lan dheweke wis ora ana apa-apa kanggo nangani kasus ing kasus hacking Rusia, amarga sing dianggep Rusia durung ditahan. Nanging ing kasus Manafort, pengacara khusus liyane sing dilakoni dheweke, Jackson wis bola-bali nandhang pertandhingan karo tim pertahanan, malah malah nandhesake jaksa pertahanan Kevin Downing ing pirang-pirang kesempatan.
  • Pengacara watu kasebut nggolek informasi luwih akeh babagan kenapa kasus hacking lan Stone wis dianggep terkait.
  • Pengadilan Distrik DC nduweni aturan khusus sing ngatur kasus-kasus sing gegandhengan supaya wong-wong sing nduweni fakta sing padha bisa ditugasake marang hakim sing padha. Watu ora ana biaya sing gegayutan karo hack - sanadyan dheweke kasebut kanthi ora tinulis ing surat dakwaan minangka sesambungan karo Rusia. Dheweke dianggep ngapusi babagan upaya ngetokake WikiLeaks amarga rencana kanggo nerbitake dokumen dicolong dening Rusia ing taun 2016.
  • "Ing wiwitan lan tanpa kasil panemon, ora ana apa-apa bab kasus kasebut sing nyatake yen ana hubungan sing cocog, kajaba loro sing digawa dening Kantor Penasehat Khusus, " pengacara Stone nulis ing pengajuan. Penuntut bakal nanggapi babagan minggu iki.

Jeneng tengah batu[besut]

  • Ana siji punch ana, pengacara Stone ngendika jaksa ngaku asale jenenge nalika dheweke ngajokake dhewek. Kasus iki nglawan Roger Jason Stone Jr.
  • "Jeneng tengah Roger Stone yaiku Yusuf, dudu Jason, " ujare pengacara marang hakim.
  • Kantor penasehat khusus nolak kanggo menehi komentar.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]