Rikako Ikee: Bintang nglangi Jepang sing didiagnosa nyinaoni leukemia

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Rikako Ikee: Bintang nglangi Jepang sing didiagnosa nyinaoni leukemia[besut]

Jepang
  • Rikako Ikee, salah sijine perenang sing paling talented Jepang lan pesaing medali pirang-pirang medali ing Olimpiade Tokyo 2020, wis didiagnosa duwe leukemia.
  • Pemain berusia 18 taun, sing dijenengake Swimmer Jepang Taun pungkasan, menang enem medali emas ing Olimpiade Asia taun kepungkur lan wis samesthine kanggo tantangan kanggo olahan Olimpiade.
  • "Aku gerah lan entuk bali saka Australia, ngalami tes lan diagnosis ana leukemia, " Ikee nulis ing Twitter.
  • "Aku ora ngandel, iki kahanan sing mbingungake, nanging kanthi perawatan iki penyakit sing bisa dipangan."
  • Ikee, jawara junior donya ing 50 meter freestyle, kupu-kupu 50 m lan kupu 100m, bakal kesengsem ing kompetisi Kejuaraan Dunia Menengah ing Gwangju, Korea Selatan, ing Juli.
Rikako Ikee saka Jepang mengeti sawise menangaké gaya bebas 50m ing Olimpiade Asia.
  • Bocah cilik, sing mlumpat kupu kupu paling cepet 100m lan kupu-kupu 50 m paling cepet ing donya taun pungkasan, dheweke bakal fokus marang pemulihan dheweke.
  • "Aku bakal entuk sawetara wektu lan fokus ing perawatan lan kanthi cepet aku pengin nuduhake Rikako Ikee sing luwih kuat, " dheweke nambah.
  • Ngunjungi cnn.com/sport kanggo warta lan video liyane
  • Olahraga enem medali emas Ikee yaiku sing paling dimenangi dening atlet wadon ing salah siji Asian Games. Dheweke uga menangake 2 perak kanggo nambah koleksine.
  • Penggemar Korea Utara So Gin Man, sing menangake pitu emas lan perak ing New Delhi ing taun 1982, dadi atlet tunggal sing menang luwih akeh ing salah siji Game Asia tinimbang Ikee.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]