Reshuffle Google; Pepsi di tap; Tesla deadline

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Reshuffle Google; Pepsi di tap; Tesla deadline[besut]

Google reshuffle; Pepsi on tap; Tesla deadline 1.jpg

Premarket: 6 perkara kanggo ngerti sadurunge lonceng[besut]

Klik grafik kanggo data luwih premarket.

1. Google mundhut atos iklanipun: Reshuffle kepemimpinan langka ing Google sampun nedahaken bisnis iklan ingkang ageng wonten ing kontrol eksekutif ingkang enggal.[besut]

  • Sridhar Ramaswamy wis ninggalake Google gabung karo Greylock Partners, perusahaan ibukota ventura ngumumake Senin. Prabhakar Raghavan bakal nggenteni dheweke ing ndhuwur bisnis iklan perusahaan panelusuran, miturut pirang-pirang laporan media.
  • Veteran saka IBM lan Yahoo, Raghavan bakal saiki mimpin bisnis sing ngasilake puluhan yuta dodolan saben kuartal.
  • Google lan Facebook mbuwang luwih saka 60% saka iklan digital ing Amerika Serikat taun lalu, miturut riset perusahaan eMarketer. Tokoh sing diprediksi bakal tuwuh.
  • 2. Pepsi dadi kaca: Pepsi's final earnings report ing CEO Indra Nooyi bakal dirilis sadurunge mbukak. Nooyi bakal mudhun ing Rebo, nanging tetep dadi ketua dewan direktur nganti awal 2019.
  • Eksekutif India-liyané bakal diganti dening kepala operasi global perusahaan, Ramon Laguarta.
  • Penjualan entuk 80% sak umur 12 taun Nooyi, lan dheweke nggarap transisi Pepsi menyang perusahaan sing luwih ramah lingkungan, sing luwih ramah lingkungan. Nanging saham bisa nggunakake dhuwit kafein: Kurang 7% ing taun iki.
  • Laguarta wis dadi presiden Pepsi wiwit September 2017, ngawasi operasi global, strategi perusahaan, kebijakan publik lan urusan pamarentah. Dheweke uga imigran, wis lair ing Spanyol.
  • 3. Deadline Tesla produksi: Bisa Tesla navigasi liwat akeh kontroversi lan isih ketemu target sales? We are about to find out.
  • Tesla dikarepake bakal menehi laporan nalika Selasa babagan pirang-pirang mobil sing digawe ing kuartal katelu lan jumlah wong sing bener bisa dikirim menyang pelanggan.
  • Telung sasi kepungkur, para investor lan penggemar Tesla ngenteni kanggo nemoni yen perusahaan bisa nggayuh target kanggo mbangun 5, 000 Model 3 mobil sak minggu. Mung digawe gol kasebut, bangunan 5, 031 ing minggu terakhir Juni.
  • Para ahli nganggep laporan kuartal katelu luwih penting kanggo perusahaan lan masa depan. Mesthi ngetokake target produksi iku kunci kanggo kemampuan Tesla kanggo ngowahi untung lan ngasilake utang.
  • 4. Lonjoran rega minyak: Reagen Brent crude cekak ndhuwur $ 85 kanggo tingkat paling dhuwur ing meh patang taun, sparking spekulasi sing bisa ndhuwur $ 100 kanggo pisanan wiwit 2014.
  • Peningkatan rega pungkasan wis didorong tanggal 4 Nopember sing diwenehake dening pemerintah Trump kanggo negara-negara kanggo ngedol barang-barang pametu Iran.
  • Sadurunge newsletter Bell: Kabar pasar utama. Ing kothak mlebu. Langganan saiki!
  • 5. Ringkesan pasar global: US stock futures luwih murah.
  • Pasar Eropa kurang saka 1% ing awal perdagangan. Pasar Asia rampung campuran, kanthi Hang Seng Hong Kong nyusut 2, 5% nalika pedagang bali saka liburan.
  • Rata-rata industri Dow Jones nambahake 0, 7% nalika Senin, nalika S & P 500 naik 0, 4% lan Nasdaq ngeculake 0, 1%.
  • Pasar Saiki warta: Njaluk pasar gambar global ing kothak mlebu saben sore. Mlebu saiki!
  • 6. Rawuh minggu iki: Selasa - PepsiCo earnings; Penjualan mobil AS sasi September - Lennar lan Pier 1 pangentukan; Laporan Employment ADP ana - Costco earnings; CNN Business launches Friday - US jobs report

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]