Renault uga wis mbayar pesta Versailles Carlos Ghosn

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Renault uga wis mbayar pesta Versailles Carlos Ghosn[besut]

Ketua lan CEO Renault-Nissan-Mitsubishi Carlos Ghosn nyerat minangka wartawan nalika ngunjungi Presiden Perancis ing pabrik Renault, ing Maubeuge, Prancis bagian utara, tanggal 8 November 2018. - Macron tur dawane seminggu. ngunjungi tlatah Prancis sing paling apik ing Perang Donya, sadurungé perayaan kanggo ulang taun ke-100 tanggal 11 November 1918. (Foto dening Ludovic MARIN / AFP) (Foto kredit kudu maca LUDOVIC MARIN / AFP / Getty Images)
  • Carlos Ghosn, mantan ketua lan CEO Renault, bisa uga ngurmati pribadi saka pendanaan prodhuksi tukang mobil Perancis ing Istana Versailles kanthi nyekel resepsi resepsi ing kana.
  • Renault (RNLSY) ngandika ing sawijining statement, dheweke wis nyelidiki perjanjian karo Versailles lan wis mutusake kanggo menehi tandha jaksa Prancis marang temuan awal.
  • "Minangka bagéan saka audit kepatuhan sing diwiwiti ... tanggal 23 Nopember 2018, iki diidentifikasi yen sumbangan 50.000 euro, miturut perjanjian sponsor sing ditandatangani karo Château de Versailles, dialokasikan kanggo entuk manfaat pribadi Mr. Ghosn, " kata Renault. "Unsur sing diklumpukake nganti saiki kudu diklumpukake."
  • A sumber cedhak karo investigasi marang CNN sing entuk manfaat saka Ghosn nggunakake bagean saka estate mewah ing luar Paris kanggo pesta ing Oktober 2016.
  • Salah sawijining tokoh industri mobil sing paling misuwur ing dunya, Ghosn wis ngenteni luwih saka rong sasi ing penjara wiwit ditahan ing Tokyo tanggal 19 November. Dheweke dituntut dening jaksa Jepang sing nyalahke keuangan lan nyalahake jabatane nalika kepala Nissan (NSANF ), yaiku bagean saka aliansi global karo Renault (RNLSY).
Carlos Ghosn: I
  • Ghosn, 64, nolak tuduhan kasebut, nanging jaksa nyatakake yen dheweke kudu ditahan ing proses penahanan.
  • Para wakil nolak kanggo ngomongake pengumuman Renault.
  • Renault nandatangani perjanjian filantropi karo Versailles ing Juni 2016 kanggo nyedhiyakake babagan 2, 3 yuta euro ($ 2.6 yuta) kanggo mulihake "Salon de la Paix, " juru bicara istana marang CNN ing statement.
  • Sesuai karo hukum Prancis, Renault diidinake tunjangan ing babagan worth nganti 25% saka nilai dhukungan finansial, juru wicara Versailles. Renault nggarap pesta makan malam ing istana Grand Trianon ing tanggal 8 Oktober 2016, lan panggunaan spasi kasebut ana ing babagan 50.000 euro ($ 56.000), juru bicara tambah.
Carlos Ghosn
  • Resmi resepsi Ghosn dianakake ing Grand Trianon nalika tanggal kasebut. Majalah Town and Country nggambarake acara kasebut minangka "pas kanggo ratu lan ratu" sing diisi karo para aktor sing nganggo kostum abad kaping 18.
  • Ghosn mundur minangka ketua lan CEO Renault pungkasan sasi. Papané Renault wis nolak telpon kanggo murub nanging ditindakake sawisé pamaréntah Prancis, sing duwé 15% perusahaan, nolak dhukungané kanggo Ghosn.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]