Racun rumpun Trump Elizabeth Warren taunts wis mlebu fase anyar

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Racun rumpun Trump Elizabeth Warren taunts wis mlebu fase anyar[besut]

Trump jr native american genocide trail tears tweet brinkley bts nr vpx_00010219
  • Presiden Donald Trump ora mung bisa ngalahake Elizabeth Warren kanthi jeneng "Pocahontas" maneh. Sing kupluk lawas.
  • Kanggo nyiksa lan ngobrol kanthi efektif, dheweke saiki wis kepengin mlebu ana ing episode sing nggegirisi saka sejarah AS.
  • Ing akhir minggu iki, ana alesan sing ora ketok menyang Trail of Lears - migrasi kapindho saka Indian Amérika saka Mississippi kanggo saiki Oklahoma - kanggo poke nyenengake ing Warren ing wusana kickoff kampanye 2020 resmi.
  • Tanpa sensitif kanthi rancangan, Trump nyetel adegan kanthi nelpon Warren "Pocahontas" lan banjur ngeterake titik kasebut kanthi cepet, "Waca sampeyan ing kampanye TRAIL, Liz" sneer.
  • Dina iki, Elizabeth Warren, sok-sok diarani minangka Pocahontas, gabung karo jabatan Presiden. Apa dheweke bisa dadi kandidat presiden Native American, utawa dheweke wis mutusake yen sawise 32 taun, iki ora bisa diputer maneh? Ndeleng sampeyan ing kampanye TRAIL, Liz!
  • Kebetulan? Apa dheweke ora sengaja nyampurnakake tembung kasebut? Muga-muga ora, amarga Trump kudu ngerti sejarah iki. Nalika pamaréntahan Obama ngupaya njupuk Andrew Jackson saka tagihan $ 20, Trump nggambar potret Jackson, sing India Removal Act mimpin menyang Trail of Lears ing taun 1830-an, ing Kantor Oval.
  • Lan nalika sapa ora gelem, anaké, Don Jr. banjur nambah "Savage! Aku tresna marang Presiden."
  • Struktur jejak Trail Tus anyar iki meh padha karo salah siji saka Januari ing kono dheweke nyuwun kanthi lengen Wounded - situs pembantaian Lakota Indian dening militer AS taun 1890.
  • "Yen Elizabeth Warren, sing asring diarani minangka Pocahontas, bisa nggawé iklan iki saka Bighorn utawa Knee Wounded tinimbang dheweke pawon, karo bojone sing nganggo garbane Indian sing lengkap, mesthi bakal dadi smash!"
  • Kanggo dheweke, Warren disaranake ing acara ing Iowa sing Trump bisa "ora dadi wong sing gratis ing 2020." Iku ora persis "Lock Her Up!" Lagu penyokong Trump digunakake marang Hillary Clinton ing 2016, nanging mesthi ing titik sing akèh Demokrat mikir kampanye Trump sabanjure karo pamaréntah Rusia ing 2016.
  • Kampanye Trump sing suwe banget kanggo ngusir Warren wiwit taun kepungkur nalika dheweke wiwit nelpon dheweke "Pocahontas, " nanging wis ngalami intensif ing minggu anyar karo tweets anyar sing dovetail kanthi nliti anyar nalika lan carane Warren nyatakake latar belakang Native American.
  • Komentator politik CNN Ana Navarro nyatakake tweets iki minangka upaya Trump kanggo "pemicu" Republik.
  • "Ana apa-apa bab Elizabeth Warren sing nyebabake Republik, sing nyebabake konservatif, sing nyebabake sayap tengen." Dheweke ngandika Ted Cruz nduweni efek sing padha karo Demokrat.
  • Warren ora bakal dadi target mung Trump nalika taun 2020. Lan iki endi bangsa nemokake dhewe; Presiden nggolèki cara sing nulak kanggo nanggulangi pesaing.
  • Esuke dhewek ora mlaku Amy Klobuchar, Demokrat Minnesota sing uga ngumumake mlaku akhir minggu, nanging dheweke nggunakake pengumuman kampanye kanggo pitakonan babagan pendaptaran iklim. Maneh.
  • Amy Klobuchar ngumumake yen dheweke mlaku dadi Présidhèn, nyatakake kanthi bangga nglawan pemanasan global nalika ngadeg ing blizzard maya saka salju, es lan suhu beku. Snowman (wanita)! "
  • Owah-owahan iklim, kaya sing wis dituduhake kaping pirang-pirang ing mangsa iki, ora ateges ora ana badai salju. Muga-muga, Trump ngerti yen ing titik iki. Nanging, ora bakal masalah, amarga dheweke bakal njupuk kesempatan kanggo tweet jab, tanpa dipikirake masalah.
  • Twitter jokes arang nyampur karo kebijakan, lan ora mung Trump sing wis weruh Twitter taunt tiba warata.
  • Rep. Ilhan Omar, Demokrat anyar saka Minnesota, nyambut damel sungkawa kanggo komentar saka wartawan / wartawan Glenn Greenwald.
  • Greenwald ngandika: "GOP Leader Kevin McCarthy ngancam hukuman kanggo @IlhanMN lan @RashidaTlaib amarga kritik Israel, sing nggumunake sepira wektu para pemimpin politik AS mbuwang mbela bangsa manca, sanajan tegese nyerang hak-hak bicara rakyat Amerika."
  • Singgih putri Benjamins 🎶 https://t.co/KatcXJnZLV
  • Omar nambahake: "Kabeh babagan benjam, bayi" bebarengan karo sawetara emoji cathetan musik.
  • Dadi, referensi kanggo lagu Puff Daddy nanging luwih penting minangka saran yen kapentingan Yahudi kaya AIPAC tetep kuwasa nganggo sumbangan kampanye.
  • Para Demokrat sing jumedhul Yahudi ora gumun.
  • "Ing nalika serangan anti-Semit terus maju, para pemimpin kita ora bisa nyatake stereotip lan karikatur wong Yahudi kanggo ngilangi wong sing ndhukung Israel, " kata Rep. Max Rose, D-New York.
  • Iku ora pisanan tweet tweet Omar wis dicithak tuduhan anti-Semitisme. Argumentasi dheweke marang dukungan US kanggo Israel ing titik iki ditindakake dening tweets. Omar minangka salah sawijiné wong telu Muslim ing Capitol Hill lan dheweke ndhukung luwih akèh dhukungan marang wong Palestina lan boikot Israel.
  • Omar sing kudu dituduh anti-Semitism sawise kritik dening McCarthy kenthel karo ironi wiwit McCarthy, sing paling dhuwur ing House, ngadhepi kontroversi pungkasane Oktober nalika ngandika marang Twitter sing milyuner kaya Michael Bloomberg lan Tom Steyer - wong loro karo warisan Yahudi - nyoba nyoba "pamilihan" dina sawise bom pipa dikirim menyang omahé George Soros.
  • Omar lan Trump tweets beda ing dheweke wis nggawe titik privasi lan mung nyoba kanggo nggodha Warren lan ngelingake wong sing kontrovèrsi nderek dheweke (kanthi cara sing padha kanthi konsisten nemokake cara kanggo ngelingi para pamilih babagan praktik email Clinton ing 2016).
  • Nanging loro-lorone tweets sing padha ing media sosial potshots lan taunts, preduli saka rasa ora sensitif rasis, aran normal saiki. Tambahake pangeling-eling saben dina saka fissures rasial sing misahake negara iki.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]