Résolusi: Résolusi Green New Deal 'awal sing wiwitan'

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Résolusi: Résolusi Green New Deal 'awal sing wiwitan'[besut]

Pete Buttigieg - Green New Deal resolution 'the right beginning'Politics 1.jpg
  • Pete Buttigieg, walikota South Bend, Indiana, ngandika dina Minggu ndhukung resolusi anyar "Green Deal" sing anyar saka Republika Demokratik New York Alexandria Ocasio-Cortez lan Demokrat Senat Massachusetts Ed Markey.
  • Buttigieg ngumumake panitia eksplorasi bulan purnama kanggo nominasi presiden Partai Demokrat, lan Minggu ucapé ngandut konsensus sing akeh ing antarane 2020 lapangan kanggo ndhukung "Green New Deal".
  • "Aku kira iki awal sing bener, " Buttigieg ngendika resolusi CNN "State of the Union" karo Jake Tapper.
Pete Buttigieg - Green New Deal resolution 'the right beginning'Politics 1.jpg
  • Ngundang owah-owahan iklim "darurat nasional, " Buttigieg ngandhakake, konsep iki cocog karo "rasa urgensi babagan masalah owah-owahan iklim kanthi rasa kesempatan sekitar apa solusi bisa diwakili."
  • Resolusi gabungan sing mentas diluncurake nyedhiyakake kerangka kanggo "Green New Deal" bakal kalebu kanggo ngringkes ekonomi AS lan ngowahi negara adoh saka bahan bakar fosil, kanthi mripat kanggo ngatasi perubahan iklim.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]