Pisau tindak kejahatan kanggo nyandhang tags pelacak GPS

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Pisau tindak kejahatan kanggo nyandhang tags pelacak GPS[besut]

London
  • Pisanan pelanggar kriminal ing London bakal diwenehi tag kanthi piranti pelacak GPS sawise ninggalake pakunjaran, walikota kutha, Sadiq Khan, ngandika Senin, minangka ibukota UK ngupayakake ngatasi masalah tindak kekerasan ing dalan-dalane.
  • Program pilot taun suwene bakal nemokake 100 pelanggar saka papat hotspots kejahatan pisau kutha - borough Lewisham, Lambeth, Croydon lan Southwark - sing ditudhuhake ing piranti kasebut.
Wong tuwa sing umur 12 taun dicurigai nggawa pisau bisa dipenjara lan dicekal saka media sosial
  • Nalika program diluncurake tanggal 18 Februari, bakal ngidini polisi kanthi otomatis ngecek lokasi pelanggaran marang adegan tindak pidana sing dilapurake, ujar walikota.
  • Khan wis ngalami tekanan politik kanggo nandhang paningkatan kriminal pisau sing dicathet ing London ing taun-taun pungkasan.
  • Ing wulan Februari 2018, tingkat pembunuhan saben wulan London kanthi sedhela nyusul New York kanggo pisanan ing sajarah modern, lan homicides ing London wungu 14% ing 12 sasi nganti September 2018 - periode paling anyar sing statistik kasedhiya - miturut UK Office kanggo Statistik Nasional.
  • "Iki pilot inovatif bakal mbangun ing gaweyan apik pasukan tugas angkara kasar didanai dening City dening ngewangi pelaku nggabungake bali menyang masyarakat lan ngurangi risiko reoffending, uga menehi polisi informasi sing kudu sinau sak tenane kejahatan kacarita, "Khan ngandika ing statement.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]