Petugas pemadam kebakaran mlaku ing es kanggo njaluk pasien tatu ing rumah sakit

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Petugas pemadam kebakaran mlaku ing es kanggo njaluk pasien tatu ing rumah sakit[besut]

Loro petugas pemadam kebakaran nilar ambulans kanggo njaluk pasien menyang rumah sakit.
  • Apa ketoke kaya telpon biasa kanggo loro Maryland Heights Fire Protection Distrik paramedik ing St. Louis, Missouri, kanthi cepet ngowahi dadi kahanan ora mantep tanpa sadhar dijupuk dening wong liyo.
  • Jon Stillpass lan Shaylor Taetz, sing wis padha kerja minangka paramedik lan petugas pemadam kebakaran kanggo pitung taun, kudu nyedhaki banget kanggo njaluk pasien menyang RS DePaul ing mangsa panas. Loro-lorone ora ngerti acara kasebut foto dening Carol Parks, salah sijine perawat ing rumah sakit.
  • Taetz ngandhani CNN dheweke wis ngetokake shift ekstra lan 10 menit menyang warung nalika dheweke kudu metu ing dalan kanggo panggilan babagan kacilakan lalu lintas.
  • Wong loro padha teka ing adegan bus metro, diiseni mung sopir, sing wis nyolong ing es lan dipintasi ing arah sing ngelawan. Ambulans dhewe wiwit geser nalika dheweke nyedhaki, nanging Stillpass bisa njaga kendaraan ing dalan kasebut.
  • Sanajan Taetz ngendika manawa sopir ora duwe cidra sing ngancam nyawa, dheweke sempat digeguyu, lan jelas dheweke kudu dibawa menyang rumah sakit kanggo evaluasi.
  • Loro-lorone wong-wong mau nyusup ambulans cukup kanggo bali ing dalan.
  • Nalika padha metu ing rumah sakit, dheweke ndeleng sawetara mobil sing wis katon cetha ing es, saéngga Stillpass banjur nantang ranté ing roda ambulans, supaya bisa nglakoni traksi. Malah kanthi ranté, dhèwèké mlayu menyang pager, nanging bisa metu maneh. Banjur, sethithik mil ing omahe, dheweke mudhun ing es maneh, lan Taetz ngandika. Stillpass kuwat dituntun ambulans saka gulung 15 kaki menyang jurang cilik ing sisih kiwa dalan. Nanging, kendaraan kasebut macet, lan pasien kasebut kanthi cetha nandhang kasusahan.
  • "Ora adoh banget, mula aku ngucap, " Ayo padha pocapan wae, "ujare Taetz marang CNN.
  • Wong loro iki narik kawigaten ing sepatu bot supaya ora bisa mlaku ing es lan banjur bisa nyurung pasien watara mil - ngrampungake rong bukit gedhe.
  • "Sampeyan ngerti carane wong tuwane ngomong 'menek loro cara, ' kaya iki, " Taetz guyonan. Dheweke nambahake yen dheweke kudu ngganti posisi separo amarga kesulitan perjalanan.
  • Sawise dijaluk ing rumah sakit, kru truk geni kudu teka ngluwari ambulans saka es. Taetz ngandhani yen dheweke isih bisa nelpon maneh.
  • Taetz kritis kemampuan kanggo nggawe kaputusan menit pungkasan menyang komunitas Maryland Heights.
  • "Peralatan kita minangka posisi paling apik, kita mesthi ora bisa nindakake apa-apa tanpa dhukungan masyarakat kita.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]