Perusahaan VS Alexis Ohanian ningkatake dana $ 225M anyar

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Perusahaan VS Alexis Ohanian ningkatake dana $ 225M anyar[besut]

Alexis Ohanian's VC firm raises new $225M fund 1.jpg
  • Rekan pendiri mbela netralitas net

Reddit cofounder Perusahaan modal ventura Alexis Ohanian sampun ningkataken tambahan $ 225 yuta kangge nandur modal ing awal panggung.[besut]

  • Iki minangka dana papat lan paling gedhé sing diusung dening Initialized Capital, perusahaan ibukota ventura ing San Francisco sing diadegaké déning Ohanian lan Garry Tan.
  • Dana anyar, sing diumumake Selasa iki, minangka Ohanian nggolekake wektu maneh karo perusahaan kasebut. Kira-kira sangang wulan kepungkur, dheweke mundur saka peran sapisan ing Reddit, platform papan diskusi populer kang didegake ing taun 2005. Nalika Initialized Capital diluncurake ing 2012, Ohanian lan Tan uga partner ing Y Combinator, Silicon Dana akselerator lebak dikenal kanthi bantuan perusahaan kaya Airbnb lan Dropbox.
  • Tan lan Ohanian nyathet pengalaman sing kepungkur minangka insinyur, operator lan investor ing Y Combinator kanggo sukses minangka investor ing perusahaan dhewe.
  • "Kita sumurup, yen investor lungguh ing sacedhake meja ora bakal bisa teka ing mangsa amarga kita ora aktif mbangun, nanging kita wis katon cukup lan dibangun cukup ing cara piranti lunak lan bisnis sing bisa diukur Sensitivitas 'Spidey' kita mulai kesandhung nalika kita entuk trek sing bener karo pendiri, "ujare Ohanian marang CNN.
  • Bebarengan, Ohanian lan Tan wis nandur modal ing pirang-pirang startup sing saiki dadi "unicorns" - istilah kanggo startup sing diprakirakaké ing $ 1 milyar utawa luwih. Iki kalebu pasar pasar crypto Coinbase lan wiwitan pengiriman instacart, antara liya.
  • Initialized Capital bakal tetep fokus utamané ing pendanaan awal-tahap nanging bakal ngeculake cek sing luwih gedhe, kayata $ 1 yuta, dibandhingake $ 50.000, ukuran sawetara investasi pisanane. Iku tandha kaping - valuations lan ukuran menehi hasil wis thukul ing taun anyar. Ukuran deal rata-rata ing kuartal kaping pindho ing taun iki yaiku $ 18 yuta, paling dhuwur ing dekade iki, miturut PitchBook.
  • Perusahaan saiki duweni tim wolung mitra sing mbiyantu perusahaan portofolio kanthi kabeh saka pembangunan produk kanggo legal, desain lan marketing.
  • Ohanian lan Tan ngandhani, pendekatan kanggo pendanaan pendanaan yaiku "tesis agnostik, " nanging padha cenderung nggoleki bisnis kanthi "software ing inti."
  • Dheweke wis nandur modal ing startups kaya Voyage, perusahaan mobil sing nyetir mobil sing ngoperasikake rong kendaraan pensiun - uga Ro, sawijining perusahaan kesehatan sing dadi merek pisanan, Romawi, ngewangi diagnosa lan ngobati karo sing disfungsi ereksi.
  • "Kita isih mikir yen ana akeh karya sing kudu ditindakake nalika nliti piranti lunak ngrampungake masalah gedhe, " ujare Ohanian, sing uga lenggah ing dewan Reddit lan Ro. "Iki titik manis kita."

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]