Perusahaan Lulusan Lésan Arep Kerja

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Perusahaan lulusan lésan arep kerja[besut]

Companies where tomorrow's graduates want to work 1.jpg
  • Sheryl Sandberg kanggo MIT grads: Facebook 'ora weruh kabeh risiko' saka sawijining tech

Lulusan sing anyar isih nggolek kerja ing Wall Street utawa ing perusahaan konsultasi sing prestisius. Nanging perusahaan teknologi dhuwur profil uga ana ing daftar cekap saka para pengusaha potensial.[besut]

  • Amazon, contone, amba ing popularitas bisnis lan mahasiswa, miturut survey anyar saka Universum, perusahaan riset lan konsultasi.
  • Raksasa ritel online ana nomer 17 ing daftar pengusaha sing paling disenengi ing taun iki kanggo mahasiswa bisnis, saka nomer 26 taun kepungkur. Uga ningkatake profile ing antarane mahasiswa teknik, sing tuwuh dadi titik ka-10 saka nomer 13 taun pungkasan.
  • "Amazon ndemek dhaptar kaya gila, " pangandikane Universum Jonna Sjövall, managing director, Americas. "Iku nyolong suara saka Facebook, Google, lan Apple."
  • Kapentingan ing perusahaan teknologi ora anyar. Google wis nyedhiyakake panggonan nomer siji kanggo mahasiswa bisnis lan teknik ing daftar Universum taun, amarga merek dhuwur-profil, panggonan kerja lan reputasi perk-laden kanggo nyediakake grada sing anyar kanggo proyek-proyek tantangan.
  • Panguwasa donya paling anyar kanggo grads anyar: Waca dhaptar lengkap
  • Perusahaan-perusahaan teknologi dhuwur ing daftar kanggo grads kalebu Apple, sing njupuk posisi kaping pitu, lan Microsoft, sing teka ing 10th.
  • Goldman Sach peringkat kaping kalih ing daftar, salah sijine mung loro perusahaan Wall Street kanggo nggawe peringkat kaping 10. (JPMorgan Chase njupuk posisi kaping papat.) Goldman Sachs plans kanggo nyewa mahasiswa liyane taun iki saka pungkasan, kalebu akeh sing ngrampungake program intern musim panas . Buruh entrepreneur tingkat ana seneng banget karo lingkungan sing kreatif, kanthi akeh kesempatan kanggo sinau lan tuwuh ing lapangan.
  • "We nggoleki wong karo kabeh jinis skills, kapentingan, lan pengalaman, " ujare juru bicara Leslie Shribman. "Kanggo awake dhewe, iki babagan nggabungake wong sing penasaran, kolaborasi lan duwe drive kanggo nggawe barang bisa kanggo klien lan komunitas kita."
  • Kabeh perusahaan akuntansi Big Four ana ing antarane sing paling dikarepake dening grads, kanthi Ernst & Young, Deloitte, KPMG, lan PwC peringkat katelu nganti kaping enem.
  • Taun kepungkur KPMG nyewakake 3.000 interns lan 3.000 karyawan full-time, lan nduweni rencana sing padha ing taun iki. Nanging jinis buruh tingkat entri perusahaan sing katon kanggo ganti.
  • "Kita lagi nyewa mahasiswa kanthi gelar akuntansi khas, " pangandikane James Powell, mitra dagang saka KPMG lan rekan kerja. "Nanging kita uga bisa ndeleng manawa luwih akeh individu kanthi sistem manajemen gelar, gelar IT, lan teknik. Iki minangka skill sing ora bakal katon ing sawetara taun kepungkur."
  • Perusahaan konsultasi gedhe-gedhe wis munggah ing taun-taun pungkasan, kanthi McKinsey gawe 10 posisi teratas ing nomer sanga ing daftar, munggah saka 11 taun pungkasan.
  • McKinsey uga rencana kanggo ngundhakake lowongan kerja tahun iki, lan malah buruh tingkat kemasyarakatan duwe kesempatan kanggo nggarap proyek gedhe lan entuk pengalaman akeh kanthi cepet.
  • "Wong bisa nyedhaki ngendi wae yen dheweke gabung karo McKinsey, amarga kita duwe lokasi ing ngendi akeh pesaing ora, ing Afrika, Eropah Tengah, lan Timur Tengah, contone, " ujare Caitlin Storhaug, kepala komunikasi merekrut global McKinsey.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]