Penuntut kanggo nggoleki hukuman mati kanggo tersangka ing tembusan Florida bank

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Penuntut kanggo nggoleki hukuman mati kanggo tersangka ing tembusan Florida bank[besut]

Suspecting bank Florida wis ngandhakake kepinginan kanggo mateni taun sadurunge, dokumen polisi dituduhake
  • Para jaksa ing Florida ngupayakake hukuman mati kanggo wong sing dicuriga mateni limang wong wadon ing bank SunTrust wulan pungkasan, pangandikane panguwasa.
  • Suspect, Zephen Xaver, 21, diculik ing limang counting pembunuhan tingkat pertama, Jeksa Agung Brian Hass ngandika ana.
  • Dheweke disetujoni supaya bisa ditrapake ing sasi iki.
  • Hass ngandika yen dheweke wis ngrambah "kesimpulan sing ora ditliti" supaya dheweke kudu ngupayakake paukuman pati kanggo Xaver sawise nganalisa kabeh bukti.
  • "Minangka kasus iki maju, aku bakal nggoleki paukuman sing paling dhuwur, " dheweke marang para wartawan ing konferensi warta.
Suspecting bank Florida wis ngandhakake kepinginan kanggo mateni taun sadurunge, dokumen polisi dituduhake
  • Polisi nyatakake Xaver ngetokake kabeh wong lima gaya eksekusi sasi pungkasan ing bank Sebring, Florida.
  • Sawise njupuk, dheweke ngundang 911 lan kandha marang petugas kang ana ing bank kasebut, bersenjata karo pistol lan nganggo rompi peluru, miturut affidavit sing dirilis dening Kantor Sheriff Highland County.
  • "Aku wis ditembak lima wong, " kepala polisi Sebring Karl Hoglund ngetik dheweke minangka ngandika.
  • Nalika tim SWAT melu liwat lawang sing dikunci ing bank, dheweke nemokake wanita sing limping ing lantai lobi. Wong-wong mau duwe lara bedhil ing punggung lan kepala, panguwasa ngandika.
Suspect wis matèni wong lima ing cabang bank SunTrust ing Florida. Mung siji karyawan sing lolos.
  • Hoglund wis disebutake "tembak". Ora ana motif sing cetha, wong munafik kasebut ora duwe rencana ngrampok bank kasebut lan ora ana hubungane karo sapa wae, pejabat ngandika.
  • Panguwasa ngandika Xaver wis interaksi karo perwira polisi ing Indiana ing taun anyar sawise padha nampa telpon nglaporake kepinginan kanggo mateni utawa gawe piala wong.
  • Dheweke ditugasake ing November minangka pelatih pejabat sing bener ing Avon Park Correctional Institution lan mundur 9 Januari, juru bicara Departemen Corrections Florida ngandika.
  • Xaver di dhawuhi tanpa jaminan, hakim Highlands County mrentah.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]