Pengacara kanggo National Enquirer's CEO nolak tabloid extorted Jeff Bezos

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Pengacara kanggo National Enquirer's CEO nolak tabloid extorted Jeff Bezos[besut]

Amazon lan Biru Founder Jeff Bezos nyedhiyakake alamat utama ing Asosiasi Angkatan Udara
  • Jaksa sing makili CEO American Media Inc. David Pecker ngandhani kliennya ora nglibatake extortion utawa blackmail marang pendiri Amazon Jeff Bezos.
  • Pengacara Elkan Abramowitz uga nolak "Sudut Arab" sing diawurake Bezos ing posting blog Kamis, "Ora, thank you, Mr. Pecker."
  • Ngomong ana "Dina Minggu" ABC iki, Minggu, Abramowitz nyatakake sumber utama kanggo investigasi Enquirer menyang urip katresnan Bezos yaiku tip tipis kanggo majalah tabloid. Ing sasi pungkasan Enquirer nerbitake crita rinci babagan Bezos lan pacaré Lauren Sanchez.
  • "Iki sumber sing wis menehi informasi marang Enquirer Nasional pitung taun, yaiku wong sing dikenal karo Bezos lan Ms. Sanchez, saéngga menehi informasi luwih akurat, " ujare Abramowitz.
  • Dheweke nambah: "Ora Arab Saudi, ora Presiden Trump, ora Stone Roger."
  • Abramowitz ngandhakake yen dheweke ora bisa ngonfirmasi utawa mbantah manawa adhine Lauren Sanchez minangka pitunjuk. Michael Sanchez minangka eksekutif hubungan umum California sing cedhak karo Pecker, miturut Washington Post. "Iku salah siji saka Bezos lan Ms. Sanchez, " ujare.
  • Sawise Enquirer nyuwun Bezos kanggo komentar ing sasi pungkasan babagan hubungane karo Sanchez, Bezos lan bojone MacKenzie ngumumake yen dheweke pegatan "sawise telung periode eksplorasi sing maha lan dipisahake."
  • Cerita Enquirer diterusake ing dinten sabanjure. Tabloid kasebut nyathet pesen lan foto pribadhi minangka bukti. Bezos nyuwun supaya diselidiki lan dilantik dadi pangarsane keamanan Gavin de Becker. Ing masalah: Kepiye manawa teks-teks kasebut ditampa? Michael Sanchez - penggedhe Trump gedhe kanthi sambungan menyang Stone - minangka salah sawijining subjek saka investigasi de Becker.
  • Posting Washington, sing diduweni Bezos, nyambut damel ing sawijining crita sing judhule "Apa tabloid exposé saka Bezos urusan mung gosip juicy utawa proyek pencét politik?"
  • Ing sawijining wawancara karo Post, Michael Sanchez nampik kesalahan apa wae lan ngendika marang dheweke ing wong tuwa Enquirer, American Media, yen tabloid iki nyoba nindakake "takedown kanggo nggawe Trump seneng".
  • Trump wis kritis banget marang Bezos, Post lan Amazon taun-taun. Presiden nuntut Amazon supaya ngehake keuntungan saka Kantor Pos AS, lan nyebut Washington Post minangka organisasi lobi kanggo Bezos.
  • Trump wis cedhak karo Pecker lan Enquirer taun-taun.
  • Taun lalu American Media, Pecker, lan Chief Content Officer Dylan Howard ngetokake deal imunitas karo penuntut federal. Kanthi ijol-ijolan, padha bekerjasama ing kasus dhuwit sing nylametake Michael Cohen lan nyebabake Presiden Trump ing tuduhan-tudingan pembiayaan kampanye.
  • Pecker lan Howard dianggep "dicukur" ing Trump.
  • Mulane, nalika crita Bezos diputer, ana rong teori kompetisi babagan provinsi. Apa Enquirer mung ngubur jagad marang wong sugih ing donya amarga crita dramatis iki? Utawa ana Enquirer nargetake mungsuh Trump kanggo tujuan politik, mbok menawa kanggo njaluk bali ing presiden kang apik graces?
  • Miturut posting blog Bezos ing Kamis, American Media ngalami gangguan dening investigasi de Becker lan mungsuh playoff politik sing nyoba ngetokake kesepakatan.
  • "Wong-wong mau ngomong yen dheweke luwih akeh pesen lan foto sing bakal diterbitke yen kita ora ngetokake penyelidikan, " tulis Bezos ing Medium. Dheweke nyeluk "penindasan lan pemerasan" iki.
  • Ing salah sijine email Bezos diterbitake, pengacara AMI ngajokake supaya Bezos bakal nolak kepercayaan manawa jangkoan Enquirer kasebut "termotivasi", lan minangka ijolane, AMI ora bakal "nerbitake, nyebarake, nuduhake, utawa nggambarake teks lan foto sing ora diterbitake".
  • Dina Minggu, Abramowitz mbantah yèn jumlah iki minangka panemun utawa extortion.
  • "Iki minangka bagian saka negosiasi sah, saben sisih duwe apa sing dikarepake, " dheweke kandha marang George Stephanopoulos saka ABC.
  • "Loro Bezos lan AMI duwe kapentingan kanggo ngatasi sing beda, " ujare. "Bezos ora kersa nulis crita liya, utawa gambar-gambar sing diterbitake. AMI ora gelem nyengkuyung wong-wong mau, sing diilhami dening Gedung Putih, diilhami dening Arab Saudi, utawa diilhami dening Washington Post. ora ana apa-apa. "
  • Ing pungkasan wawancara, Stephanopoulos takon: "Milyuner liyane, Peter Thiel, nggawa Gawker. Apa sampeyan kuwatir yen Jeff Bezos bakal ngalahake Enquirer?"
  • "Aku ora bisa ngandhani, " ujare Abramowitz. "We just want Bezos to acknowledge the results of that investigation, which will show that politics has nothing to do with the story, " ujar The National Enquirer.
  • American Media bisa ngadhepi masalah legal. Kesepakatan imunitas sing ana ing basa standar sing nyatakake yen perusahaan "nindakake kejahatan" ing mangsa ngarep, "AMI bakal sesrawungan karo penuntut."
  • Kanthi Bezos mratélakaké yèn sawijining tindak pidana sing ditindakake, penuntut-penuntut ing Distrik Kidul New York nyathet pananganan Enquirer saka pelaporan Bezos kanggo nemtokake manawa perusahaan kasebut wis nglanggar kontrak tahun lalu, rong sumber sing akrab karo perkara iki marang CNN, Jumat .
  • Juru bicara Media Amerika ngandika ana perusahaan "pracaya banget yen anggone nindakake kanthi sah ing laporan crita Pak Bezos."
  • Saiki dewan perusahaan - merga Pecker lan telung wong liyané - diarani "kanthi cepet lan saksama" nyelidiki klaim Bezos.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]