Pendiri Amazon, Jeff Bezos, ngumumake penerbit Enquirer nyoba mbujuk dheweke

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Pendiri Amazon, Jeff Bezos, ngumumake penerbit Enquirer nyoba mbujuk dheweke[besut]

Amazon founder Jeff Bezos says National Enquirer publisher tried to extort him 1.jpg
  • Ing sawijining kirim berita kabeh diterbitake ing wayah sore sore, Jeff Bezos nyatakake penerbit Nasional Enquirer ngupayakake supaya dheweke bisa ngupayakake.
  • Bezos dicethakaké ana ing pos, diterbitake ing Medium, apa sing diucapake minangka teks lengkap saka email para perwakilan saka eksekutif karo AMI, penerbit National Enquirer.
  • Bezos, pangadeg milyuner lan CEO Amazon (AMZN), dugaan AMI mengancam bakal nerbitake foto-foto kompromi saka dheweke lan nerbitake apa sing diarani email saka AMI sing ngandharake apa sing diterangake minangka "extortion and blackmail." Bezos, wong paling sugih ing donya, iku pemegang saham paling gedhe ing Amazon, kanthi 16% saham perusahaan.
  • "Ora ana perkara sing mbingungake tumrap aku kemarin, nanging kanggo aku, aku ora mung mbingungake - dadi sing paling dhisik, aku wis dadi tawaran sing ora bisa ditolak, utawa sing paling penting ing pikirane National Enquirer. Dheweke seneng banget amarga dheweke ngeling-eling, amarga dheweke nulis kabeh tulisan, "ujare Bezos. "Luwih cendhak kanggo pangrangkitan lan panemun, aku wis mutusake kanggo nerbitake persis apa sing dikirim dening aku, senadyan biaya pribadhi lan malu ilang."
  • Bezos nyathet apa sing diucapake ana ing email saka panglima pangarang AMI Dylan Howard, ing ngendi Howard ngancam bakal ngeculake foto lan pesen pribadine lan pesen teks Bezos lan wong wadon, Enquirer Nasional ngendikane dheweke duwe urusan.
  • Sawetara pesen teks Bezos digawe publik sasi pungkasan. Bezos lan bojoné, MacKenzie Bezos, wis pegatan sawise 25 taun nikah.
  • Howard lan wakil komisi AMI, Jon Fine, ora langsung nanggapi panjalukan CNN Business kanggo komentar. Ora ana juru wicoro kanggo Washington Post. Juru bicara Amazon nolak kanggo mènèhi komentar kajaba kanggo ngonfirmasi yén Bezos nulis tulisan kasebut.
  • - CNN Business 'Heather Kelly lan Oliver Darcy nyumbang kanggo laporan iki.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]