Penasehat House White ngandika ana bisa nol ekonomi wutah yen mati lingers

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Penasehat House White ngandika ana bisa nol ekonomi wutah yen mati lingers[besut]

White House adviser says there could be 'zero growth' if shutdown lingers 1.jpg
  • Penasehat ekonomi paling dhuwur kanggo Presiden Donald Trump marang CNN, yen ekonomi AS mbuktekake ora ana wutah ing kuartal pisanan yen shutdown pemerintah federal luwih suwe.
  • Ketua Dewan Penasehat Ekonomi Dewan Putih, Kevin Hassett ngandika ing wawancara karo Poppy Harlow, CNN sing ora kuwatir banget babagan efek jangka panjang saka shutdown pemerintah. Nanging sawise Harlow takon yen AS bisa nyusul karo nol GDP wutah iki, dheweke ngaku yen bisa. "Kita bisa, ya, " ujare.
  • Hassett ngandhakake yen dheweke lan anggota stafe ora dibayar sajrone penutupan, lan dheweke nyathet yen sawetara buruh pemerintah kudu njupuk karya liya kanggo ngimbangi mundhut upah. Ngandika salah sijine stafe saiki nyopir kanggo Uber.
  • Nanging Hassett nyatakake yen ekonomi bakal bali nalika pemerintah mbukak maneh - lan sing tegese bakal kena puluhan dina PDB.
  • Dheweke nambahake yen dheweke mikir kemungkinan Amerika ngetik resesi taun 2020 sing "cedhak karo nol, " sanajan akeh ekonom ngramalaken kemunduran dening taun sabanjuré. Hassett nuding nggoleki prestasi sing kuat minangka tandha sehat kanggo ekonomi.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]