Pegawe digunakake Taser ing kelamin wong, ngandika tuntutan hukum nuduh polisi Arizona torture

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Pegawe digunakake Taser ing kelamin wong, ngandika tuntutan hukum nuduh polisi Arizona torture[besut]

Polisi nyatakake Johnny Watercroft ora gelem nuruti perwira
  • Johnny Wheatcroft diselehake ing sabuk sabuk kang kaping pisanan Glendale, Arizona, polisi nggunakake Taser ing dheweke.
  • Ing pungkasan video, celonone Wheatcroft mudhun, anak-anake nguwuh-uwuh lan pejabat katon kaya Taser ing utawa cedhak alat kelamin Wheatcroft amarga dheweke ngancam nggunakake dheweke maneh.
  • Wheatcroft pungkasan taun nuntut petugas lan kutha liwat insiden Juli 2017, lan video sing diduweni dening CNN minggu pungkasan nuduhake altercation.
Polisi nyatakake Johnny Watercroft ora gelem nuruti perwira
  • Departemen Kepolisian Glendale ngandika ing statement Jumat sing bojoné Wheatcroft, Anya Chapman, sing ana ing kursi sing mundur, ngusir sebungkus minuman beralkohol ing Officer Mark Lindsey, ngetung dheweke. Anak-anak saperangan, umur 6 lan 11, lan pembalap, kanca kulawarga Shawn Blackburn, uga ing mobil.
  • Video saka kamera ndjogo parkir sing nuduhaké Lindsey sing cedak nyekel telung perwira sekitar Ford Taurus perak. Botol putih mlayu saka julukan mburi, ngetokake Lindsey, sing ngetung dahi lan katon mudhun, ing ngisor lawang penumpang sing mbukak.
  • Wheatcroft, polisi ngandika, ngrambah tangan menyang tas ransel, nambah perwira 'curiga. Dheweke banjur nglawan para petugas kanggo mbusak dheweke saka mobil.
  • "Kanggo safety dhewe lan wong-wong ing ngendi wae, kalebu anak-anak cilik, para petugas nyoba ngilangi Mr. Wheatcroft saka kendaraan supaya bisa njaga kanthi aman marang dheweke sajrone stoppage lalu lintas lan uga tumindak mudhun kanggo senjata, "ujare statement polisi Glendale.
  • Usaha CNN kanggo nggayuh perwira kasebut ora berhasil.

'Aku ora gawe apa-apa, bro'[besut]

  • Miturut tuntutan hukum federal Wheatcroft, sing ngusulake pirang-pirang pelanggaran hak, Wheatcroft lan Chapman teka ing sawijining motel ing wayah sore tanggal 26 Juli 2017, lan dimaksudake "kanggo nyediani kamar supaya bisa nyenengake wektu bebarengan."
  • Maca tuntutan hukum
  • Nalika perwira Matt Schneider lan Mark Lindsey narik, tuntutan hukum kasebut, ora ana sabab sing bisa dianggep anggone nindakake tindakan ilegal. Schneider nyuwun marang para penghuni kanggo identifikasi, lan nalika Wheatcroft takon apa sing perlu, Schneider kaancam bakal ditahan, tuntutan hukum kasebut.
  • "Defendant Schneider tau takon Penggugat Johnny Wheatcroft kanggo metu saka kendaraan, " iku ngandika. "Nanging, Defendant Schneider tekan ing kendaraan lan mbukak lawang penumpang kendaraan lan nempatake Taser ing antarane gulu lan pidhoan Penggugat Johnny Wheatcroft lan takon yen dheweke arep perang."
  • Video polisi video nuduhake petugas - Schneider, miturut tuntutan hukum - nyoba ngusir lengen Wheatcroft ing punggungnya. Sikile wong iku luwih dhuwur ing pundhake nalika dheweke ngandhani perwira, "Aku ora nindakake apa-apa, wong, aku ora nindakake apa-apa, bro."
  • Para petugas nyoba kanggo narik wong saka mobil, nanging Wheatcroft isih nduweni sabuk sabuk. Pegawai sing nggunake pucuk pucuk menyang bolongan ngisor Wheatcroft lan maneh ing tengah bali sadurunge ngepaki dheweke, video nuduhake. Sawise Wheatcroft diborgol, sawijining perwira nempatake Taser ing antarane balung pecut lan kebakaran maneh, nuduhake.
  • Wheatcroft mudhun saka mobil. Anak-anake lan anak-anake padha jerit-jerit, kaya Wheatcroft, sing isih kebungkus ing sabuk pengaman.
  • "Ow! Ow!" Dheweke nangis, lungguh ing lemah, nyimpang ing antarane mobil lan lawang penumpang.
  • Menehake awakmu nggoleki pejabat maneh, njupuk golèk lan murub maneh Taser. Wheatcroft screams maneh. Perwira sing njeblug lan narik pandhuane awak, nanging swara saka Taser liya - pejabat Michael Fernandez, miturut tuntutan hukum - bisa dirungokake maneh.
  • "Nguripake, ibu ibu, " perintah perwira.
  • Nalika perwira perang nglawan gandum Wheatcroft, Chapman nentang ing kursi ngarep lan ngandika, "Dheweke ora bakal nindakake apa-apa."

'Sampeyan mencet dheweke ing sirah'[besut]

  • Schneider katon alamat dheweke lan pejabat liya sing tatu, matur, "Tandha, tetep mudhun.
  • Wanita takon, "Apa aku?"
  • "Sampeyan mencet dheweke ing sirah, " jawab sawijining pejabat.
  • Wheatcroft, sing isih ngadeg ing titik kasebut, "Ora, ora, dheweke ora."
  • Dheweke kepengin ngeterake dheweke menyang lapangan amarga dheweke ngucap, "Aku macet ing sabuk pengepakan, aku macet, aku macet ing sabuk pengaman, Pak! Ow! Ow! Ow!"
  • Sing lanang ing mburine mobil sing climbs antarane kursi ngarep kanggo mbebasake bapakne saka sabuk pengaman. Schneider dadi Taser marang cah lanang lan kanthi cepet nyuda, video kasebut ditampilake.
  • "Hei, mulih nang kene saiki, mulih menyang mobil, " ujare.
  • Anak kasebut wiwit nangis lan Schneider ngresiki nada muni: "Sampeyan pancen leres, ayo wae, ayo wae, buddy."
  • Nguburake pasuryane menyang kursi, cah lanang terus nangis kaya bapakne njerit lan ibune ngucapake polisi.
  • "Mark wis sakit, dheweke entuk pucuk ing sirah, dheweke kudu njaluk dheweke ing tangan saiki, " sawijining pejabat bisa dirungokake ing kamera awak.
  • Nalika perwira liyane njupuk Chapman menyang tahanan, bocah kasebut ngandhani polisi, "Dheweke ora ngerti, aja ngantuk ibu."
  • Sawise Fernandez "dibanting" pasuryan Wheatcroft pisanan ing aspal panas, tuntutan hukum ngandika, Schneider Tased lan disabetake ing groin.

Tuntutan: Pegawai ndandani gun kanggo kepala manungsa[besut]

  • Siji pejabat bisa dirungokake kamera sing nuduhke Wheatcroft handcuffed saka nendhang lan resisting. Lemak Schneider dadi Wheatcroft, sing ana ing raine. Salah sijine sikil yaiku flailing.
  • Ing tengah-tengah gegaman, Schneider ngangkat awak supaya dijupuk grobag Wheatcroft, nempatake Taser ing antarane pehak lan pucuk ndhuwur.
  • Rong perwira nate nyoba nyegah awak ndhuwur Wheatcroft, lan wong bisa krungu, "Ow! Ow! Ow! Kula sikil! Kula sikil!"
  • Miturut tuntutan hukum kasebut, "Wheatcroft wis rawan lan diborgol ing lapangan nalika Defendant Schneider narik beluk Plaintiff lan Tased dadi testikel lan perineum, sing sacara signifikan lan nyengsemake banget, " kandhane.
  • Video nuduhake Schneider nempatake Taser ing kulit kapapar Wheatcroft ing ngisor celanane lan ngandika, "Tansah gelut, sampeyan bakal njaluk maneh Sampeyan pengin maneh Tutup tutuk. sampeyan. "
  • Miturut tuntutan hukum, "Ing wektu sing padha, salah sawijine perwira nempatake pistol kanggo Ketua Plaintif Johnny Wheatcroft" - sing ora cetha mbentuk video kasebut.
  • Nalika padha nggoleki prasasti Taser saka awak Wheatcroft, dheweke ngajak luwih akeh, tuntutan hukum kasebut. Schneider ngendika, "Stop bocah cilik, " tuntutan hukum.
  • "Wong sing didakwakake salah ditahan lan dituntut Penggugat Johnny Wheatcroft kanthi nglawan penangkapan lan serangan abot lan, minangka asil, dheweke nglampahi sasi ing tahanan sadurunge biaya ditolak, " tuntutan hukum. "Kabeh biaya marang Penggugat Johnny Wheatcroft dipecat amarga diwenehake dhasar kanggo ndhukung tuntutane."

Perawatan iki 'kejam, ganas lan ala'[besut]

  • Gugatan kasebut ngandhakake yen Wheatcroft ora nindakake tindak pidana sadurunge dheweke ditekani, ora duwe ancaman lan ora nolak penahanan, nalika para pejabat dituduh gagal nemokake panyebab sing bisa ditindakake sadurunge nggunakake kekuwatan gedhe.
  • "Serangan lan baterei Penggugat Johnny Wheatcroft iku ora sah, ora sopan, ora sopan, ora adil, ora sopan, kurang sopan, lan jahat. Ora ana alasan kanggo Defendants Schneider, Lindsey, lan Fernandez nyiksa wong sing gampang ngritik iki, " tuntutan hukum.
  • Wheatcroft, sing saiki njabat wektu ing tahanan negara kanthi ora sah duwit, sing nandhang lara lan trauma emosi, nalika garwane lan bocah-bocah nandhang "karusakan psikologis sing abot, " ngendikan gugatan, sing nggolek ganti rugi lan karusakan punitif, ditambah biaya pengacara '.
  • Ing statement Jumat, polisi Glendale ngandika Schneider nyedhaki Ford Taurus sawise ngati-ati nglanggar lalu lintas, lan parkir ana subyek saka "kemul perjanjian nglampahi karo kutha lan pemilik parkir."
  • Nalika polisi nyedhaki, dheweke ngandhani, Wheatcroft ngrambah "mudhun ing ngisor kursi menyang tas ransel, " ora gelem nampi tuntutan para perwira lan nolak kanggo ngenali awake dhewe. Nalika polisi nyoba nyekel dheweke, Wheatcroft bola-bali nulak, lan sawisé perwira ngelingake, dheweke bakal ngetokake pistol, dheweke "terus ngendheg, njerit lan sacara fisik nolak kontrol perwira", miturut pernyataan polisi.
  • Rumangsa kaancam sawisé ndeleng kolega ditolak, Schneider nggunakaké Taser ing Wheatcroft lan nyuwun cadangan, ngandika.
  • "Sawise pirang-pirang perwira teka ing panggonane, dheweke cenderung nantang pejabat sing tatu lan mbantah Mr Wheatcroft minangka dheweke terus nglawan perwira kanthi nendhang lan njerit, " kata polisi.
  • Para perwira nemu "jumlah methamphetamine" ing mobil, lan Chapman lajeng ngaku bersalah nandhang tindak ageng, miturut pernyataan polisi.
  • "Per departemen protokol, " ing statement ngandika, "review saka perwira" tumindak wis dileksanakake lan disiplin dipun ginakaken babagan tartamtu taktik digunakake dening siji pejabat. " Ora njlentrehake.
  • Sanadyan tuntutan hukum perwira ora menehi perawatan kesehatan marang Wheatcroft utawa motretake ciloko, statement polisi nyatakake Wheatcroft ora gelem menehi perawatan medis. Lindsey dirawat ing rumah sakit lan bali menyang tugas sawetara dina salajengipun, polisi ngandika.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]