Pasar wis akeh. Kepiye carane investor muter?

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Pasar wis akeh. Kepiye carane investor muter?[besut]

Buy Apple on the iPhone news? Or sell on trade fears? 1.jpg

Iku katon apik ing Wall Street.[besut]

  • The S & P 500 wolung luwih saka 7% ing kuartal kaping telu, sing rampung ana. Itulah kuantum sing paling kuat kanggo indeks ing meh limang taun.
  • Dow duweni 9%, nalika Nasdaq minggah 7%. Kabeh telung indeks utama ana ing dhuwur.
  • Sajarah nyatake wutah bisa terus. Wiwit taun 1945, S & P wis ningkat rata-rata 3, 8% ing kuarter kaping telune sawisé ndadekake kenaikan ing kuartal kaping telu, miturut Sam Stovall saka CFRA Research.
  • Ing taun-taun pemilihan umum, rally-kuartal kaping sekawan luwih gedhé: rata-rata 7.1%, watara ana pangembangan ing mangsa sadurungé.
  • Kepiye investor kudu nggawe iklim sing paling apik?
  • Howard Marks, ketua ketua Oaktree Capital, mikirake kudu terus-terusan.
  • "Investor kudu ningkatake strategi, manajer lan pendekatan sing nandheske mundhut kerugian nalika nolak, " tulis ing memo anyar kanggo klien Oaktree.
  • Tandha bakal nggabungake editor Richard Quest ing "Markets Now" ing CNNMoney, Rabu kanggo ngrembug babagan investor rata-rata ing pasar kasebut. Dheweke bakal uga ngomong babagan buku anyar, "Ngurusi Siklus Pasar: Njupuk Bebungah ing Sisih."
Lumantar CNNMoney "Pasar Saiki" lepen urip saka NYSE saben Rebo jam 12:45 PM ET.
  • "Markets Now" urip saka New York Stock Exchange saben Rebo ing 12:45 pm ET. Diadaptasi dening koresponden bisnis CNNMoney, program 15-menit fitur komik sing ora apik saka pakar.
  • Sampeyan bisa nonton "Pasar Saiki" ing CNNMoney.com/MarketsNow saka meja utawa ing telpon utawa tablet. Yen sampeyan ora bisa nyekel live kasebut, goleki highlights online lan liwat newsletter Markets Now, dikirim menyang kothak mlebu saben sore.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]