Panganggité Jill Abramson nyatakaké dheweke 'gawé sawetara kasalahan' ing sumber kredensial ing 'Pedagang Kebenaran'

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Panganggité Jill Abramson nyatakaké dheweke 'gawé sawetara kasalahan' ing sumber kredensial ing 'Pedagang Kebenaran'[besut]

Author Jill Abramson says she 'made some errors' in crediting sources in 'Merchants of Truth' 1.jpg
  • Jill Abramson terus nyatakake yen perangan saka buku anyar dheweke, "Pedagang Kebenaran, " ora dicepaki, nanging ora diprediksi.
  • Editor Eksekutif Mantan New York Times marang Brian Stelter CNN ing "Sumber Reliable" ana sing dheweke nggawe "ora ana usaha sing ora bisa nyilihake karya wong" lan rencana kanggo mbenerake omongan.
  • "Aku nggawe sawetara kasalahan ing cara aku nyatakake sumber, nanging ora ana upaya ngethok gagasan, pendapat lan pawadan wong kaya aku, " dheweke kandha.
  • Abramson dadi target tuduhan plagiarisme minggu kepungkur nalika koresponden Michael Moynihan, wartawan "Wartawan Wengi", nuduhke pirang-pirang kalimat ing "Pedagang Kebenaran" sing katon wis diangkat saka publikasi liya tanpa kredit sing cocok.
  • Abramson mbantah tuduhan plagiarisme sajrone wawancara Fox News ana. Ing wektu, dheweke ngandika, "Aku mesthi ora plagiarize ing bukuku."
  • Jam sabanjure, dheweke ngandika ing Twitter sing dheweke njupuk tuduhan "akeh" lan ngrancang kanggo "maneh perangan sing ditakonake."
  • Esuke, Stelter, sing sadurunge nyambut gawe kanggo Abramson ing The New York Times, takon dheweke apa kesalahan ing bukune bakal nemokake definisi plagiaritas koran.
  • "Sampeyan bakal nemokake definisi Times babagan apa sing kudu diatasi kanthi cepet, " ujare Abramson.
  • Stelter ngetokake Abramson apa dheweke felt dheweke wis rampung cukup kanggo ngubungake materi kanthi bener ing awak teks, tinimbang nggunakake footnotes.
  • Abramson ngakoni yen sawetara bagéan saka bukunipun nyakup basa sing "cedhak banget kanggo nyenengake" kanggo materi sumber "lan mbokmenawa kudu ana ing kuotasi."
  • "Iki buku aku, aku seneng banget, aku duwe kesalahan saben, lan saben kutipan sing ora ditemtokake lan kudu ditulis, " Abramson kandha Stelter.
  • Ana, CNN Business nemokaké rong bagean tambahan "Pedagang Kebenaran" sing nduweni plagiarisme sing jelas. Ing sawetara kasus, isi ora dikreditake menyang sumber asli, lan ing liyane, dianggep minangka footnote nanging ora ana ing njero teks.
  • Moynihan, Wakil wartawan sing nyuwara crita plagiarisme, muncul ing "Reliable" sakwisé Abramson.
  • Stelter takon: "Apa sampeyan nemtokake plagiarisme?"
  • "Pedagang Kebenaran" tegese minangka conto, Moynihan ngandika.
  • "Siji ora bisa ngemot apa-apa, sanajan padha nyalin tembung kasebut kanggo tembung, lan ora plagiarisme, " ujare. "Siji ora bisa nyisipake plagiarisme."
  • Nalika mbela marang tuntutan plagiarisme ing dina Minggu, Abramson ngandhakake dheweke menehi Wakil awal kutipan buku kasebut lan ngajak tanggapan perusahaan. Nanging dheweke kandha, dheweke wis diwelingake yen Wakil ngrancang kanggo nglancarake "kampanye opo" marang "Pedagang Kebenaran."
  • Moynihan lan wartawan Wakil liyane wis njupuk masalah karo portrayal Abramson saka perusahaan minangka embarking ing riset oposisi.
  • "Plagiarisme ana apa motivasi saya gerah utawa ora, " ujare Moynihan.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]