Pambuka Iki Kepengin Bantuan Wisatawan Sing Online Kapan Wae

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Pambuka iki kepengin bantuan wisatawan sing online kapan wae[besut]

Tink Labs kepengin bantuan lelungan online ngendi wae[besut]

Tink Labs 'Handy smartphones nawakake panggilan suara lan internet, uga panuntun wisata lokal lan kontrol kamar.

Nalika Terence Kwok tindak menyang Eropa minangka mahasiswa ing taun 2011, dheweke bali menyang omah karo tagihan $ 900.[besut]

  • Kanggo lelungan sing kerep, sing saiki umur 20 taun lan sinau ing Universitas Chicago, kedadeyan iki dadi kesempatan dhuwit.
  • "Iku ndadekake yen aku, sanajan karo Smartphone, tetep nyambung nalika lelungan ing luar negeri dadi larang banget lan ora nyenengake, " ujare Kwok.
  • Kanggo ngatasi masalah wibawa, Kwok digawe Handy, sawijining ponsel sing dirancang kanggo tamu sing manggon ing seberang hotel.
  • Handy ngidini para tamu nggunakake internet 3G lan nggawe telpon tanpa wates. Fitur penunjuk lan kontrol travel lokal kanggo bab kaya lampu lan gorden ing kamar hotel - nanging bisa uga digawa metu lan kaya telpon biasa.
  • Dina iki, piranti kasebut kasedhiya ing luwih saka 2, 000 perusahaan hotel ing 82 negara. Lan pendukung Kwok kalebu konglomerat teknologi Jepang SoftBank.

Wiwit metu ing Hong Kong[besut]

  • Ing taun 2012, Kwok nuli metu saka studine ing Chicago kanggo ngupayakake ide kanggo Handy ing Hong Kong, kithané. Dheweke ngedegake startup, Tink Lab, taun iku.
  • Kwok ndarbeni pendanaan awal kanggo ide sel telpon saka kanca sing uga wis ora seneng karo tagihan roaming gedhe sawise lelungan ing luar negeri. Dheweke nyewa loro karyawan lan nyewa kantor cilik ing Hong Kong.
Terence Kwok didegaké Tink Labs ing 2012.
  • Kwok ngendika Hong Kong minangka panggonan kanggo miwiti bisnis amarga iku "papane" lan salah sawijining tujuan wisata paling apik ing donya, nyediakake kesempatan gedhe kanggo mulai nyoba nggayuh pamirsa target Handy.
  • Awalé, telpon iki kasedhiya kanggo nyewa ing bandara. Banjur dadi piranti khusus kanggo tamu hotel.
  • Handy nganggo versi khusus sistem operasi Android Google, sing Tink Labs modifikasi kanggo panggunaan tamu hotel.

'Prodhuk sing dikarepake banget oleh tamu'[besut]

  • Njupuk sangang sasi kanggo wiwitan kanggo ngamanake partner hotel pisanan ing Hong Kong, miturut Kwok.
  • "Hotel-hotel tradisional banget, nanging kita wis nggawe produk sing ditemokake tamu, " ujare. "Ide iki kanggo nyedhiyani kabeh sing perlu - konektivitas, rékomendasi, kupon, tiket karcis."
  • Sawise Tink Labs mlebu partner hotel bintang lima ing taun 2014, perusahaan ngasilake pirang-pirang dana. Titik nalisir teka rong taun sawisé Kwok mundhut $ 125 yuta saka para investor kalebu Foxconn electronics giant Taiwan lan perusahaan investasi Sinovation Ventures, sing diadegake dening mantan presiden Google China.
  • Panas iki, SoftBank nandur modal ing bisnis Jepang Tink Labs. Perusahaan ngarahake kanggo nambahake fitur kaya entri kamar tanpa kunci lan ngetrapake tanda menyang piranti Handy.
  • Tink Lab saiki duwe sekitar 400 karyawan ing 52 negara. Bangunan bisnis wis nyengkuyung Kwok kanggo nguber semangat kanggo lelungan.
  • "Aku kerja ing lapangan sing aku seneng banget, " ujare. "Iki wis nggawa aku menyang akeh kutha lan negara."

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]