Paling sethithik 17 mati ing geni hotel New Delhi

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Paling sethithik 17 mati ing geni hotel New Delhi[besut]

Istana Hotel Arpit sasampunipun geni pecah ing papanipun ing New Delhi tanggal 12 Februari 2019.
  • Paling sethithik 17 wong mati ing geni sing nyusup menyang hotel budget ing ibukota India, New Delhi awal Selasa, polisi ngandika.
  • Pucuk gunung iki dumunung ing Istana Hotel Arpit, ing tengah Karol Bagh, kira-kira jam 4:30 am.
  • Antarane wong mati ana wong wadon lan bocah sing mlumpat saka teras hotel.
  • Virendra Singh, Wakil Kepala Wakil Delhi, ngandarake 35 wong diselametake dening petugas pemadam kebakaran, kanthi 19 dirawat ing rumah sakit amarga inhalasi kumelun lan ciloko liyane.
  • Sekitar 30 mesin geni dikirim menyang lokasi kasebut. Blaze dikendhaleni dening 8: am.
  • Pejabat wis durung bisa nemtokake panyebab saka geni kasebut.
  • Perdhana Mentri Narendra Modi ngetokaké ucapan syukur dina Selasa.
  • "Nyatane kanthi rusak amarga kobongan ing Karol Bagh ing Delhi, " ujare. "Aku ngucapake belasungkawa marang kulawarga-kulawarga sing ilang nyawane, " ujare.
  • Karol Bagh cedhak karo panggonan wisata populer kayata pusat bisnis lan finansial Connaught Place.
  • Iki crita ngembangake.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]