North Carolina Rep. Walter Jones mati ing 76

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

North Carolina Rep. Walter Jones mati ing 76[besut]

Kongres (Distrik R-NC-3); Komite Layanan Angkatan Bersenjata
  • Rep. Walter Jones, Carolina, seda ing dina Minggu ing umur 76 taun, miturut statement ing situs web kongres.
  • "Sawisé ngetrapake wong-wong ing North Carolina Wétan ing Kongres lan legislatif negara liwat 34 taun, Kongres Walter B. Jones (NC-3) liwati sore iki ing Greenville, North Carolina.
  • Jones diselehake ing hospice sawise kesehatan ditolak sawise pinggul sing dipateni ing tanggal 14 Januari, miturut kantore.
  • Kisah iki pecah lan bakal dianyari.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]