Naomi Osaka bubar karo pelatih Sascha Bajin minggu sawise kemenangan Australia Terbuka

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Naomi Osaka bubar karo pelatih Sascha Bajin minggu sawise kemenangan Australia Terbuka[besut]

Osaka nggambarake kamenangan ing Indian Wells karo Bajin
  • Naomi Osaka wis suksès banget ing taun - mundhak saka jagat No.72 menyang peringkat paling dhuwur kanthi pasangan gelar grand slam kanggo boot.
  • Jebule bintang Jepang sing cepet, ing permukaan paling sethithik, nyatake hubungan pemain-pelatih ing urutan kerja apik.
  • Nanging 16 dina sawise njupuk kamenangan Australian Open nglawan Petra Kvitova ing Melbourne, pelatih Sascha Bajin, 21 taun lan dheweke ngumumake pamisah kejut. Sawetara rincian wis dirilis liyane saka saben tweet cendhak saka pasangan.
  • Osaka tweeted mung: "Hei everyone, aku ora bakal bisa kerja bebarengan karo Sascha, aku matur nuwun kanggo karyane lan mohon marang kabeh sing paling apik ing mangsa ngarep."
  • Hei everyone, aku ora bakal bisa kerja bareng karo Sascha. Aku matur nuwun kanggo karyane lan pengin wong kabeh sing paling apik ing mangsa ngarep.
  • Bajin nanggapi gaya sing padha, ngendikane: "Thank you Naomi, aku ora pengin apa-apa, nanging uga sing paling apik.
  • Keputusan iki mung sawetara sasi sawise Bajin ngucapake kepinginan kanggo kemitraan karo Osaka kanggo terus-terusan.
  • Ing wekdal Agustus ing situs resmi WTA, panjenenganipun ngandika: "Aku pitados ing panjang umur lan yen sampeyan bisa nggarap wong kanthi wektu sing luwih suwe sampeyan bisa nggarap luwih irit."
  • Dolan maring CNN.com/Sport kanggo warta, fitur lan video liyane
Naomi Osaka menangaké Australian Open mung 17 dina kepungkur.

WTA Coach of the Year[besut]

  • Bajin, sing sadurunge kerja minangka pasangan sing ngetutake Serena Williams lan Caroline Wozniacki, dijenengi minangka WTA Coach of the Year ing pungkasan taun 2018 - dadi taun kapisan dadi pelatih kepala.
  • Pengakuan iki minangka ganjaran kanggo periode 12 sasi sing wis nyumurupi klaim Osaka minangka gelar utama ing AS Terbuka, uga minangka kemenangan WTA Premier pisanan ing Indian Wells Open.
  • Kamenangan ing Flushing Meadows ora tanpa kontroversi nanging karo Williams diselehake ing posisi sing panas banget karo Carlos Ramos sing nutupi gelar Grand Slam kembar Osaka.
  • Saksofon Osaka ing AS Terbuka, dheweke memuji pelatih Jerman kanggo ketenangan sing dipikirake.
  • "Dheweke nyoba nggawe saben dina apik tenan lan menarik, " ujare dheweke ing konferensi pers. "Kanggo wong sing kaya aku, sing kaya ngene iki kadang-kadang mboseni, sing apik kanggo aku.
  • "Aku nglawan dhewe akeh, dadi dheweke kaya, kaya, peacemaker."
  • READ: Sponsor Jepang dituduh Naomi Osaka, bintang whitewashing
  • Wawancara WTA, Bajin minangka pamrih ingkang remen sanget kagem piyambakipun kagem nindakaken kekagangan kangge Osaka.
  • "Dheweke kaya perfeksionis, dheweke mung nyedhaki dhuwit lan dheweke ora gelem kanggo dhéwé, " jlentrehe.
  • "Dadi aku kudu dadi kontras, yen dheweke uga negatif lan uga mudhun, aku kudu ngendheg, " ujare. OK, donya iku bunder, suket ijo, kabeh iku sehat, nanging ing umum dheweke luwih hard dheweke kudu dadi. Dheweke wis nglakoni bab dheweke, dheweke wis gedhe. "
  • Bajin wis dadi pelatih Osaka sawisé milih pamisah karo David Taylor, wong Australia sing uga nyambut gawé karo pemenang Grand Slam Martina Hingis, Ana Ivanovic lan Samantha Stosur.
  • Kabar kasebut kabeh juara Grand Slam wanita saiki wis pisah karo para pelatih ing taun kepungkur.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]