Mulai sing pinter Senin: Tutup, Parkland, Virginia, Venezuela, Hari Valentine

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Mulai sing pinter Senin: Tutup, Parkland, Virginia, Venezuela, Hari Valentine[besut]

Nominasi Grammy Award ke-61
  • Punika ingkang sampeyan kedah dipun mangertosi kangge Miwiti Minggu Pinter Sampeyan.
  • (Sampeyan uga bisa njaluk "5 Things You Need to Know Today" dikirim menyang kothak mlebu saben dina. Sampeyan menehi kita limang menit, lan kita menehi sampeyan limang bab sampeyan kudu ngerti kanggo kerjo sampeyan, plus edition Minggu kanggo njaluk minggu sampeyan mulai pinter. Mlebu ing kene.)

SAIKI[besut]

  • • Grammys honor music paling apik. Bisa dadi wengi amba kanggo Cardi B, Janelle Monáe, Drake lan liya-liyane ing penghargaan tahunan 61 ing Los Angeles. Punika kabeh sampeyan kudu ngerti babagan upacara. Jangkoan wiwit ing 8 ET ing CBS.
  • • Alpine ski tandha pungkasan jaman. Perlombaan pungkasan kanggo Lindsey Vonn, nyathet pemain ski wadon paling tau, kedadeyan ing Swedia ing Kejuaraan Ski Alpine World.
  • • Sawetara 3, 000 asu nglangi ing Westminster. Ndhuwur purebreds bertanding ing acara kennel kennel apik. Bebungah sing paling apik ing acara iki bakal diwenehake ing wayah sore. Punika carane nonton, wiwit jam 2 sore ET on Fox.

ISLAM[besut]

  • • Trump nggabung ing tapel wates minangka serangan mati liyane. Presiden kepala ing Texas kanggo rally ndhukung ahead saka kadalu warso Jum'at ing hukum sing mbukak maneh bagéan saka pemerintah pungkasan sasi. Kudu dikarepake kanggo $ 5.7 milyar kanggo tembok wewatesan sing dipateni, lan dheweke ngandika bisa nyegah penutupan liyane kanthi nggunakake eksekutif kanggo mbayar. Perdebatan punika mesthi bakal nyedhot oksigen politik minggu iki.
  • • Pitchers and catchers report. Wong-wong mau ana sawetara tembung sing paling apik ing baseball. Latihan miwiti minggu iki. Opening Day yaiku 28 Maret.

MINGGU[besut]

  • • Penuduh gubernur lètnan Virginia amarga bisa ngomong. Vanessa Tyson, salah sijiné wong wadon loro sing nggugat Lt. Gov. Justin Fairfax saka serangan seksual, bakal njupuk pitakonan ing Universitas Stanford. Fairfax, sing nolak panyokro bowo, iku salah siji saka telu Demokrat paling dhuwur ing negara kasebut.
  • • Percobaan Malaysia abad iki bakal diwiwiti. Kasus iki duwe $ 250 yuta kapal pesiar, Picasso lan pranala Lindsay Lohan. Penuntut bakal miwiti rincian biaya penyalahgunaan kekuwatan lan dhuwit laundering marang mantan Perdana Menteri lan pejabat ndhuwur sing dituduh nyeluk $ 3, 5 milyar saka dana negara sing disebut 1MDB. Padha nyangkal panyokro bowo kasebut.

WEDNESDAY[besut]

  • • Panglima wakil presiden AS kanggo Polandia lan Jerman. Mike Pence mimpin menyang Eropah kanggo patang dina patemon babagan keamanan global, kalebu NATO lan stabilitas ing Amerika lan Amerika Latin. Tansah kuping kanggo apa kang ngandika babagan Iran lan ISIS ing Suriah; Trump lan penasehat intelijen paling dhuwur bubar ing topik kasebut.
  • • Presiden Kolombia ngunjungi Gedung Putih. Iván Duque Márquez ing Washington minangka kekacoan terus nglangkungi tetangganya, Venezuela. Protes liyane sing ditindakake minggu iki sawisé Presiden Venezuela Nicolas Maduro mblokir truk bantuan ing sawijining checkpoint sing disetujoni dening pimpinan oposisi lan presidhèn, Juan Guaido.

MINGGU[besut]

  • • Parkland minangka tandha titik sing nggegirisi. Dumadakan, padha ilang: 17 siswa lan pendidik, ditembak mudhun taun kepungkur ing Marjory Stoneman Douglas High School ing Florida. Pembantaian iki nyebabake pergerakan pemuda lan ngusulake ing grup apa wae advokasi sing disebut "peningkatan sing luar biasa ing aturan keamanan gun anyar."
  • • Hari Valentine kanggo penyayang. Yen ditampilake rasa tresnamu, sampeyan wis entuk sawetara dinten maneh kanggo ngasilake kejutan sampurna.

MANGSA[besut]

  • • Pamrentah federal bisa ditutup ing tengah wengi. Penyaringan liyane bisa diwiwiti manawa para anggota parlemen ora bisa menehi persetujuan babagan carane ngamanake wates US-Meksiko. Negosiator isih miliaran dolar sajrone 800.000 karyawan federal nahan ambegan apa maneh yen bakal dipeksa maneh kanggo nggarap - utawa tetep omah - tanpa gaji.
  • • 'Leh ana suffragette.' Sawetara negara ngrayakake liburan menehi tanda kelahiran Susan B. Anthony, 199 taun kepungkur. Yen sampeyan ora mikir yen gangguan saka urip saiki, mung nonton lan ngrungokake.

SATURDAY[besut]

  • • Nigerians bakal milih presiden. Korupsi lan perang nglawan kelompok terorisme Islam Haram Boko minangka pamikiran paling apik minangka pemilih kanggo jajak pendapat. Kursi legislatif ing negara kanthi ekonomi paling gedhé ing Afrika uga munggah kanggo entuk kurang saka taun sawisé Bill #NotTooYoungToRun ngurangi wates umur kanggo calon.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]