Milyuner perceraian. Supermarket tabloid. Klaim extortion - Jeff Bezos lan National Enquirer

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Milyuner perceraian. Supermarket tabloid. Klaim extortion - Jeff Bezos lan National Enquirer[besut]

Bezos tetep Gavin de Becker kanggo neliti wahyu saka hubungane.
  • Crita iki diwiwiti nalika Jeff Bezos tweeted, soko wong paling sugih ing planet iki ora kerep banget.

9 Januari[besut]

  • Bezos - pangadeg, CEO lan pemegang saham sing paling gedhé ing Amazon - nyatakake statement bebarengan saka dheweke lan garwane, penulis MacKenzie Bezos. Loro kasebut nganggep pegatan sawise 25 taun nikah.
  • "Sawise ngalami eksplorasi sing maha lan misahake, kita wis mutusake kanggo megang lan terus urip bebarengan minangka kanca, " tulis pasangan. Iki wektu kaping 184, Bezos wis ngundhuh akun wiwit taun 2008.
  • Pic.twitter.com/Gb10BDb0x0
  • Pasangan sing nduweni anak lanang papat ngandhakake bakal terus bisa nggarap tugas minangka "wong tuwa, kanca, mitra usaha lan proyek, lan individu sing ngupayakake usaha lan petualangan."

Mengko dina kuwi[besut]

  • Jam sabanjure, National Enquirer nduweni pengumuman bombshell dhewe.
  • Ing tabloid supermarket kasebut wis nyelidiki Bezos nganti patang sasi, nglacak CEO Amazon "ngliwati lima negara lan 40.000 mil." Tabloid nyatake yen dheweke duwe bukti yen Bezos wis "ngusir jago dheweke menyang tujuan eksotik ing jet pribadi $ 65 yuta."
  • The Enquirer lan outlet liyane ngenali wanita kasebut minangka Lauren Sanchez, mantan anchor kanggo stasiun lokal Fox ing Los Angeles. Enquirer ngendikane pengacara Bezos marang publikasi sing "misuwur" yen Bezos lan bojone wis "dipisah".
  • Ing statement, perusahaan indhustri majalah kasebut, American Media Inc., nyatakake yen diselidiki supaya Bezos go public karo rencana cerai.
  • "Enquirer Nasional wis nyelidiki kisah iki sajrone patang sasi lan rincian lan bukti sing luar biasa sing ditemokake dening tim kita, lan dituduhake marang perwakilan Mr. Bezos kanggo komentar awal minggu iki, ngandhakake jenis laporan investigasi yen publikasi wis suwe dikenal kanggo, "ujare juru wicara.
  • Cover enquirer janji kanggo nuduhake "foto mbeling sing ngakhiri nikah" karo "11 halaman foto eksklusif." Iku uga ngetokake pesen teks sing dikirim menyang Bezos dening Lauren Sanchez.

10 Januari[besut]

  • Bezos, sing nduweni Post Washington, minangka target sing kerep dadi Presiden Donald Trump, sing wis ngritik koran kasebut. Nalika ditakoni babagan cerai Bezos, sajrone Q & A karo wartawan, Trump ngandika, "Aku pengin menehi nasibe dheweke bakal dadi kaendahan."

13 Januari[besut]

  • Presiden Trump tweets ing CEO Amazon.
  • "Muga-muga nyuwun pangapurane babagan Jeff Bozo sing ditundha dening pesaing kang nglaporake, aku ngerti, adoh luwih akurat tinimbang laporan ing koran lobbyist, Amazon Washington Post. Muga-muga kertas bakal dilebokake ing luwih apik lan luwih akeh tanggung jawab! "

30 Januari[besut]

  • The Daily Beast laporan Bezos nyelidiki "carane pesen teks dheweke rampung ing The National Enquirer." The Beast ngandika "panaliten saya tambah yakin yen motif politik ana ing mburi pambocoran."

31 Januari[besut]

  • Beast nerusake. Iku nyatakake yen Gavin de Becker, konsultan keamanan pribadi Bezos ngandika yen ditahan kanggo neliti "fakta-fakta ing perkara iki, " wis "scrutinized" Michael Sanchez, sadulur Lauren Sanchez, sing disambungake menyang sawetara associates Presiden Donald Trump. (Michael Sanchez ora nanggepi panjalukan kanggo komentar. Dheweke ngandhani yen Washington ora nduweni peran ing wahyu saka hubungan kasebut.)
Bezos tetep Gavin de Becker kanggo neliti wahyu saka hubungane.

5 Februari[besut]

  • Posting Washington, sing diduweni dening Bezos, nerbitake artikel kanthi judul: "Apa panyebaran tabloid Bezos urusan mung gosip jus utawa pekerjaan pencét politik?"
  • Kisah kasebut nyatakake yen Becker ngandika yen dheweke percaya yèn Reporting Enquirer babagan Bezos dicithak dening "bocor politik". The Post luwih laporan yen Michael Sanchez "tegas nolak main peran ing wahyu saka adhine kang hubungan."

7 Februari[besut]

  • Jeff Bezos, ing tweet liyane langka, ngandhani donya kang wis blog. "Aku wis nulis babagan babagan perkembangan karo Enquirer Nasional lan perusahaan induk, AMI, " ujare dheweke.
Jeff Bezos and the National Enquirer - A timeline of events 3.jpg
  • Ing postingan 2.000 ing Medium, Bezos nuduh AMI nyuwun ngupayakake. Dheweke ngandhakake apa sing dikandhakake minangka teks lengkap saka sawetara email para wakil saka eksekutif ing AMI sing ngancam "penipuan lan pemerasan."
  • "Ora ana perkara sing mbingungake tumrap aku kemarin, nanging kanggo aku, aku ora mung mbingungake - dadi sing paling dhisik, aku wis dadi tawaran sing ora bisa ditolak, utawa sing paling penting ing pikirane National Enquirer. "Dheweke seneng banget amarga dheweke ngeling-eling, " ujare Bezos. "Luwih cendhak kanggo pangrangkitan lan panemun, aku wis mutusake kanggo nerbitake persis apa sing dikirim dening aku, senadyan biaya pribadhi lan malu ilang."

8 Februari[besut]

  • American Media, ing statement, ngandika, "pracaya banget yen anggone nindakake kanthi sah ing laporan saka crita Pak Bezos" nanging nambahake yen bakal neliti: "Salajengipun, nalika tuduhan anyar sing digawe dening Pak Bezos, Nanging, ing panliten kasebut, Bupati wis nyelarasake lan nemtokake yen kudu dileksanakake kanthi cepet lan ngetrapake tuntutan kasebut., Dewan bakal njupuk apa wae tumindak sing cocok. "
  • Dhewe, loro sumber sing akrab karo prakara iki marang CNN yen para penuntut federal ing New York ngupaya pananganan pengawasan Enquirer saka laporan Bezos kanggo nemtokake manawa perusahaan kasebut bisa nglanggar kesepakatan kerja sama karo para jaksa taun lalu. Pamrentah announced ing Desember sing wis disabetake persetujuan non-tuntutan ukum karo American Media.
  • - Evan Perez lan Kara Scannell saka CNN nyumbangake laporan iki.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]