Milyarder Tech Nyathet Rekor Real Estate Australia Anyar Kanthi Mbuwang $ 72 Yuta

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Milyarder Tech nyathet rekor real estate Australia anyar kanthi mbuwang $ 72 yuta[besut]

Pendiri Atlass, Mike Cannon-Brookes mung tuku Fairwater, omah paling larang ing Australia[besut]

  • Nonton omah iki dicithak 3D

Milyuner tech lan garwane sing nduweni omah sing paling larang ing Australia.[besut]

  • Mike Cannon-Brookes lan garwanipun, Annie, wis ngedol Fairwater, sawijining panggonan paling tuwa ing Sydney sing diduweni dening kulawarga penerbitan Fairfax luwih saka abad.
  • Juru bicara Atlassian dikonfirmasi pamundhutan nanging nolak kanggo ngumumake jumlah sing dibayar. Situs web properti ing Australia Domain ngandika yen rega final bisa ngluwihi 100 yuta dolar Australia ($ 72 yuta), nggawe omah paling apik sing didol ing negara kasebut.
  • "We are remen karo pameran Fairwater kanggo kulawarga enom kita lan nggoleki kanggo nerusake warisan ing ngarep Sydney sing ayu, " ujare pasangan kasebut ing statement.
  • "Kita seneng banget babagan ningkatake papat anak-anak kita ing properti bersejarah iki, ngisi omah lan kebon karo katresnan lan ngguyu nganti pirang-pirang taun, " tambahnya.
Properti Fairwater ing Sydney.
  • Fairwater minangka bagéan paling gedhe saka properti pribadi ing pelabuhan Sydney, miturut Domain.
  • Istana bersejarah iki pungkasan dikuwasani dening Mary Fairfax, garwa kaping telu saka media massa Warwick Fairfax. Mary Fairfax tilar donya ing taun 2017 nalika umur 95 taun.
  • Tarif omah ing Sydney wis meh rong dobel sajrone dekade sing kepungkur saka rata-rata 465.030 dolar Australia ($ 336.000) ing Maret 2008 nganti 878.325 dolar Australia ($ 634, 630) ing Maret 2018, miturut CoreLogic.
  • Pembeli manca, kalebu akeh saka Tiongkok, lan tingkat kapentingan sing murah mbantu mbantu kenaikan rega dramatik.
Aktor iki Kirk Douglas lan bojone ing pesta diwenehake dening Sir Warwick lan Lady Fairfax ing Fairwater.
  • Cannon-Brookes ngedegake Atlassian karo Scott Farquhar, sing tuku omah tetanggan taun pungkasan kanggo 71 yuta dolar Australia ($ 51 yuta), miturut Domain.
  • Loro wirausahawan, sing entuk gelar CEO ing Atlassian, miwiti perusahaan perangkat lunak perusahaan ing taun 2002. Perusahaan saiki duwe luwih saka 2.500 karyawan lan kadhaptar ing Nasdaq ing 2015.
Mike lan Annie Cannon-Brookes minangka pamilik anyar Fairwater.
  • Miturut Bloomberg, Cannon-Brookes minangka wong paling sugeh ing donya 261 sing duwe net worth $ 6.4 milyar.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]