Microsoft ngumumake piranti Surface anyar, headphone pinter

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Microsoft ngumumake piranti Surface anyar, headphone pinter[besut]

  • Microsoft: Sampeyan bisa mbangun solusi tangkas ing AI ing minggu

Tiba musim kanggo gadget anyar. Apple anyar ngumumake iPhone paling anyar, Amazon nuduhake pamicara pinter sing anyar lan uga microwave sing diaktifake Alexa, lan Google hosting acara peluncuran produke dhewe minggu depan.[besut]

  • Nanging ana kabeh babagan Microsoft, sing nduduhake piranti sing luwih cepet saka musim pamungkas liburan. Lineup kalebu versi komputer desktop anyar, sing disebut Surface Studio 2, lan sepasang headphone pinter sing kapisan. Uga ngumumake Surface Pro 6 lan Laptop Surface 2.
  • Desktop Surface pisanan, pesaing iMac fokus ing kreativitas, diidinake ing Oktober 2016. Penerus, Surface Studio 2, nawakake kinerja grafis sing luwih apik lan Microsoft nyatake piranti Surface sing paling cepet sing digawe. Nduweni tampilan 28 inci lan dhukungan USB-C. Iku kasedhiya kanggo urutane critane nalika tanggal mulai $ 3, 499.
  • Headphone Surface ($ 349) nyedhiyakake pembatalan swara sing luwes lan ngaso lan muter kanthi otomatis, sing bakal mungkasi video sing lagi katon nalika sampeyan njupuk foto kasebut. Pembantu swara saka Microsoft Cortana dibangun lan bisa maca email kanthi cepet utawa miwiti telpon konferensi. Surface Headphones bakal kasedhiya ing taun iki.
Microsoft Surface Studio 2 anyar iku kabeh babagan kreativitas.
  • Kangge, Microsoft ngandika Surface Pro 6 luwih cepet 67% saka pendahulune nanging kanthi umur baterei sing padha (nganti 13, 5 jam). Microsoft uga ngandika gampang kanggo ngoper ing mode laptop, studio, lan tablet. Ndhèrèk ireng lan platinum lan wiwit ing $ 899.
Headphone Surface yaiku headphone premium lan pinter sing pertama saka Microsoft.
  • Pro Surface asli ing 2012 dipasarake minangka tablet. Iku katon kaya iPad, nanging kanthi tambahan tutup keyboard. Microsoft wis wiwit pindah lapangan menyang laptop kanthi layar demek. Format 2-in-1 iki ditujukan kanggo wong kaya dokter, pilot lan siswa sing butuh tablet kanggo njupuk utawa maca, nanging laptop kanggo fungsionalitas sing lengkap.
Pro Surface Pro 6 luwih cepet tinimbang pendahulunya.
  • Laptop Lumahing 2 (wiwit ing $ 999) nerangake typing luwih cepet lan luwih tenang lan nganti 14, 5 jam urip baterei, miturut Microsoft. Iku 85% luwih cepet tinimbang pendahulunya, lan Laptop Lumahing 2 teka ing werna anyar (ireng), uga opsi sing ana burgundy, platinum lan biru.
Laptop Lumahing 2 nduweni typing luwih cepet lan tentrem.
  • Perusahaan iki uga ngluncurake piranti lunak Windows generasi sabanjure - disebut Windows 10 Oktober 2018 Update - kang nduweni fokus ing produktivitas. Contone, App telpon ndadekke teks lan foto saka telpon Android menyang PC. (Apple ngidini integrasi kasebut kanggo layanan iMessage.) Sampeyan uga bisa nggabungake dhaptar To-Do karo Outlook.com, lan seret item menyang slot mbukak ing tanggalan kanggo mblokir wektu kanggo ngrampungake.
  • Pirsawan utama Microsoft kanggo piranti-piranti anyar iki minangka profesional bisnis perusahaan, miturut Andrew Hewitt, analis ing riset perusahaan Forrester. Sakdurunge acara Selasa, dhèwèké nyatakaké Microsoft wis nandur modhal ing unsur produktivitas, kayata Timeline, sing ngijini sampeyan bali menyang panggonan sing ditinggalake ing file lan situs web, lan Focus Assistant, fitur sing mbatesi gangguan kaya kabar.
  • "Ana rasa yen Microsoft nyoba ngetrapake Apple ing ngarep kreatif, kanthi kemampuan anyar kanggo nyunting gambar lan film, " ujare Hewitt. "Nanging fitur liyane luwih adoh karo misi Microsoft kanggo nguatake karyawan dadi produktif."

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]