Michelle Obama ndadekake kejutan Grammy Awards

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Michelle Obama ndadekake kejutan Grammy Awards[besut]

Piala trophik dumunung ing kamar pers nalika Grammy Awards taun 60 ing 28 Januari 2018, ing New York. / AFP PHOTO / Don EMMERT (Foto kredit kudu dibaca DON EMMERT / AFP / Getty Images)
  • Mantan wanita pisanan Michelle Obama ngasilake surprise ing Grammy Awards nalika Minggu sore lan ngobrol babagan musik "tansah mbantu aku nulis crita."
  • Obama muncul ing panggung bebarengan Lady Gaga, Jada Pinkett Smith, Jennifer Lopez, lan penyanyi Alicia Keys.
  • "Saka cathetan Motown aku nyabrang ing sisih kidul -" Obama wiwit, nanging langsung ditumpes metu dening tepukan gemuruh saka wong akeh.
  • Sasampunipun keplok, Obama nggeguyu lan ngandika, "Sapa wae sampeyan, kabeh, kabeh, kita kudu tampil maneh."
  • "Saka cathetan Motown aku nyabrang ing sisih kidul, menyang lagu-lagu 'sing mlayu ing donya' sing nyebabake aku liwat dekade pungkasan iki, musik tansah mbantu aku nulis crita lan aku ngerti sing bener kanggo kabeh wong kene, " Obama ngandika.
  • "Apa kita seneng karo negara, utawa rap utawa rock, musik bisa mbantu kita bareng-bareng - kamulyan lan kasangsaran kita, pangarep-arep lan kabungahan kita, " ujare wanita pisanan. "Iki ngidini kita krungu siji liyane, kanggo ngajak saben liyane."
  • "Musik nuduhake kita yen kabeh iku penting, saben crita ing saben swara, saben cathetan ing saben lagu - iku wanita tengen?" Obama takon, looking around ing wanita ing tataran karo dheweke.
  • Memoar sing mentas diterbitake Obama, "Becoming, " cepet dadi penjual paling apik lan dadi salah sawijining buku paling populer ing dekade iki. Obama wis didol ing arena dhaptar buku internasional, ing kana dheweke wis diwawancarai ing panggung dening Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker lan mantan penasehat senior Obama, Valerie Jarrett, lan liya-liyane.
  • Obama dikirim ing Twitter sawisé penampilan Grammy, "Pérangan gedhé persahabatan wis muncul kanggo bocah-bocah wadon - mulané aku seneng banget ana ing kono lan mung @aliciakeys ing #GRAMMYs. Dheweke salah sawijining sing paling asli lan wong wicaksana aku ngerti-ora ana sing luwih apik kanggo mbantu awake dhewe ngrayakake kekuwatan sing nyatakake musik! "

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]