Michelle Carter bakal dipenjara saklawasé limang taun sawisé dheweke krungu pacaré liwat teks kanggo mateni awake dhewe

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Michelle Carter bakal dipenjara saklawasé limang taun sawisé dheweke krungu pacaré liwat teks kanggo mateni awake dhewe[besut]

Michelle Carter, convicted of coercing boyfriend into suicide through texts, heads to jail 1.jpg
  • A hakim Massachusetts ana dhawuh Michelle Carter kanggo miwiti ngrayakake kalimat dheweke kanggo mbujuk pacar dheweke kanggo mateni awake dhewe ing taun 2014.
  • Carter didakwa tudingan pembunuhan sadurungé ing sasi Juni 2017 sawisé hakim nemtokake manawa dheweke teks menyang Conrad Roy III nyengkuyung dheweke kanggo mateni dheweke.
  • Judge Juvenile Juvenile Judge Lawrence Moniz dijatuhi Carter ditahan 15 taun dipenjara ing Agustus 2017, nanging dheweke ngidini dheweke tetep bebas nalika dheweke nyuwun dugaan.
  • Ing sasi iki, Pengadilan Tinggi Yudisial Massachusetts njelasake keyakinan Carter, nyatakake bukti sing nuduhake yen tumindak kasebut nyebabake kematian Roy kanthi bunuh diri.
  • Senen, deputi mimpin Carter metu saka Taunton, Massachusetts, ing kamar sidang sawise Moniz diwenehake ing Persemakmuran kanggo njaluk nyabut ing ukara.
  • Kasus kasebut ngandharake pitakonan kanthi gratis babagan apa wong kudu tanggung jawab liwat ukara kanggo tumindak wong liya.
Conrad Roy III
  • Pengacara Carter ngandhakake, dheweke ngajokake gerakan darurat ing dina Senin kanggo nerangake anggone ngetokake ukuman dheweke nalika dheweke nyenengake dhiri dhumateng Mahkamah Agung AS.
  • "Kulawarga Roy seneng duwe aspek iki, " jabatane kulawarga, Eric S. Goldman, ngandika ing statement. Kulawargane terus ngupayakake tuntutan sipil kanggo ngrusak lan ngarepake dana ing jeneng putrane supaya bisa ngajari wong-wong bab pencegahan bunuh diri.
  • Carter umur 17 taun nalika Roy, 18 taun, tilar donya ing Juli 2014. Kasus kasebut dienggo ing pesen teks antarane Carter lan Carter ngusulake Roy kanggo mateni dheweke.
  • Penuduh mendingan sing Carter ngrungokake telpon kasebut amarga Roy nglangi saka inhalasi karbon monoksida ing truk pickup lan gagal menehi informasi marang wong tuwa utawa panguwasa nalika dheweke mati.
  • Pengacara Carter ndhuweni bilih tembung kasebut nyengkuyung bunuh diri Roy, "nanging ora sopan kanggo pengadilan iki, padha ditrapake wicara."
  • "Massachusetts bakal dadi negara siji-sijine kanggo njaga dhiri pembantaian sing ora disengaja ing ngendi pendhukung sing absen, kanthi tembung piyambak, nyengkuyung wong liya kanggo nglalu, " ujare pengacara.
  • Ing tanggal 6 Februari, pengadilan tertinggi negara mrentahake yen Carter "mbantu rencana carane, ngendi, lan nalika" Roy bakal mateni awake dhewe. Carter "downplayed" Roy ngedeni babagan carane mati dheweke dening nggawe bunuhane bakal mengaruhi kulawarga, hakim ngandika, lan "bola-bali ngobek dheweke kanggo indecision dheweke."
  • Pengacara Carter ngandika sadurungé sasi iki menawa keputusan sing njunjung dhiri kasebut adhedhasar narasi kasebut bukti ora ndhukung.
  • "Pengangkatan dina iki mbenerake angger-anggering Toret kanggo menehi panyalahake kanggo tragedi sing ora ana tindak pidana, " ujare pengacara Daniel Marx.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]