Michael Cohen nundhungake paseksen kongres kanggo kaping telune

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Michael Cohen nundhungake paseksen kongres kanggo kaping telune[besut]

  • Presiden mantan présidhèn Donald Trump, Michael Cohen, wis ngetung trik kupluk nalika arep ngundurake paseksen kongres.
  • Kanggo kaping telune ing sasi iki, kesaksian kongres Cohen dijadwalaken, amarga pengacara nyatakake yen Panitia Intelijen Senat Cohen sing ditampilake minggu iki wis diterusake.
  • "Panitia Pilih Senat Intelijen wis nrima panjalukane Pak Cohen kanggo ngundurake pamrentahan sesuk amarga kudu ngleksanani medhia piwulangan, " ujare pengawas Lanny Davis.
  • Cohen wis dituduhake sadurunge panitia tanggal 12 Februari. Juru bicara panitia nolak kanggo menehi komentar marang paseksi Cohen.
  • Cohen wis ngetokake paseksen pasamuan sadurunge dheweke dijadwalake lapor menyang pidana ing tanggal 6 Maret. Cohen dijatuhi hukuman telung taun sawise dipikolehi guilty kanggo bebana pajak, pelanggaran keuangan kampanye, lan lying kanggo Kongres ing 2017 Komite Intelijen Komite Intelligence.
  • Telung komite saiki nggoleki Cohen kanggo nyekseni, loro lawang ditutup lan siji ing publik.
  • Cohen wiwitan kasebut dijadwalake metu sadurunge Panitia Pemantau Dewan kanggo sidang umum ing tanggal 7 Februari, nanging wis dicopot lan tanggal anyar durung ditawakake. Cohen ngaku bakal menehi katrangan marang lawang tertutup sadurunge Komite Intelijen House ing dina sawise, 8 Februari, lan wawancara saiki wis dijadwal maneh kanggo 28 Februari.
  • Minggu kepungkur, Ketua Intelligence House Adam Schiff, seorang Demokrat California, ngendika yen Cohen isih "kanthi kooperatif" karo panitia senadyan penundaan.
  • Ketua Umum Intelijen Senat Richard Burr, sawijining Republika Utara Carolia, lan Schiff wis ngomong yen kudu Cohen menehi kesaksian sadurunge dheweke pindhah menyang penjara. Saliyané iku, Komite Intelijen Senat mung siji sing ngumumake dhuwit sepuluh kanggo Cohen supaya katon.
  • Cerita iki wis dianyari karo perkembangan anyar ana.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]