Mainan 'R' Us main bisa digawa bali

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Mainan 'R' Us main bisa digawa bali[besut]

Toys 'R' Us brand may be brought back to life 1.jpg
  • Sampeyan ora bakal krungu Toys 'R' Us jingle maneh

Toys "R" Kita bakal teka maneh.[besut]

  • Perusahaan ditutup kabeh toko US ing wulan Juni minangka bagian saka likuidasi bangkrut. Nanging pihak sing nduweni aset sing isih perusahaan ngupaya miwiti maneh bisnis kasebut, uga merek Babies "R" Us sing gegandhengan, perusahaan kasebut dibeberke ing pengadilan ing minggu iki.
  • Toys "R" Us wis ngrancang kanggo nyelehake hak jeneng lan merek "Baby" R "Us. Penawar wis nggawe tawaran kanggo wong-wong mau, miturut pemasukan. Nanging pemilik perusahaan mutusake kanggo mbatalake lelangan kasebut.
  • Perusahaan iki ngandhakake, perusahaan iki ngupaya "perusahaan laris 'R' Us 'lan' Toys 'R' Us, " ujare. Rencanane bakal "nggawé bisnis operasi anyar, domestik, lan ritel ing Toys" R "Us and Babies" R "Us, uga ngembangake kehadiran internasional lan terus berkembang bisnis merek pribadi."
  • Rincian wektu lan carane merek bakal digawa maneh kanggo urip ora dibeberke.
  • Kasunyatan bilih penawar liyane sing kasengsem ing tuku jeneng ora kudu tegese manawa wong liya uga ngupaya nyedhiyakake urip maneh. Perusahaan-perusahaan asring tuku merek pesaing metu ing bisnis ing pengadilan bangkrut kanggo nggawe manawa merek ora bisa digunakake maneh dening saingan anyar. Rincian sing nggoleki tuku Toys Toys "R" Us uga ora diwiwiti ing filosofi bangkrut.
  • Toy "R" Us ngajokake kebangkrutan setahun kepungkur, kanthi rencana kanggo nggunakake proses reorganisasi kanggo ngeculake utang lan tetep ing bisnis. Nanging sawisé musim pamungkas Natal sing ora becik, perusahaan kasebut ngumumake ing Maret yen bakal nutup toko 800 AS lan metu saka bisnis.
  • Sing ngetung watara 31.000 buruh. Pedagang tua 70 taun mati ing Juni.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]