Luwih saka 100 yuta ing sisih lor AS ana ing sawetara bebaya mangsa, watch utawa penasehat sapunika

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Luwih saka 100 yuta ing sisih lor AS ana ing sawetara bebaya mangsa, watch utawa penasehat sapunika[besut]

New York bisa nganti nganti 4 inci salju sing diikuti dening lapisan es.
  • Cuaca sing rusak dikira-kira wiwit saka pesisir nganti pesisir nganti Selasa, kanthi luwih saka 100 yuta wong ing sajrone jam, pitunjuk, utawa penasehat musim dingin; saklawasé 25 yuta wong ing ancaman banjir; lan salju luwih akeh ing dalan ing Seattle.
Badai mangsa ing Hawaii mrodhuksi angin kenceng, surfing dhuwur, lan ya, malah salju
  • Nganti nganti 4 inci salju, disusul dening lapisan es, wis samesthine saindhenging lor-wetan - kalebu ing Philadelphia, New York lan Boston - nganti esuk, sadurungé dadi udan.
  • Luwih saka 600 penerbangan menyang lan metu saka John F. Kennedy lan bandara internasional LaGuardia ing New York wis dibatalake ing wayah esuk, miturut FlightAware. Luwih saka 1.480 penerbangan dibatalake ing saindhenging negara.
  • Badai musim panas tekan Tues AM Ing wayah sore menyang PM, nonton periode salju sing dhuwur nganti 1-2 "saben jam Kondisi perjalanan sing trep dijangkepi sajrone PM ngelajengake. http://t.co/8KbN3WkgUC #nywx #mawx #vtwx #ctwx
  • Nonton badai mangsa bisa ditindakake ing saindhenging Massachusetts nganti Selasa sore. Sopir sore ing wayah sore bisa dadi sing angel kanggo Bostoners, minangka sawetara inci inci salju nguripake menyang heavy lan udan pungkasane udan.
  • Kutha kalebu Des Moines, Chicago, Detroit, lan Buffalo uga bisa nyelidiki kondisi lelungan sing mbebayani minangka band sing ireng lan es wis dianggep nutupi jalanan Selasa.
  • Glaze es es ing paling lumahan ing tetanggan West Town ing #Chicago. Sidewalks lan dalan sing ora ditambani wis lunyu. Iki dijupuk ing 9:20 pm @MikeHamernik @WCWeatherCrew @NWSChicago pic.twitter.com/uxFFKqRGJV
  • Pita salju abot uga bakal disetel ing Northern Iowa, Wisconsin lan Michigan, ing ngendi para penduduk bisa nyukur nganti 12 inci salju ing wayah esuk.

Ancaman banjir Ohio Valley[besut]

  • Hujan jembar bakal terus ngubengi Lembah Ohio saka Arkansas nganti Ohio, Selasa, nggawa udakara 4 inci.
  • Saklawasé 25 yuta ana ing sangisoré banjir utawa lampu kilat banjir. Kutha kalebu Nashville, Little Rock, Louisville, Lexington lan Cincinnati bisa ndeleng banjir.
  • Minangka udan dadi luwih sithik sewengi, tingkat ing Kali Ohio ing Cincinnati uga bakal mundhak. Tahap Banjir Modhèrn isih diantisipasi kanthi puncak 56, 3 kaki pungkasan Selasa sore. Tetep disetel! pic.twitter.com/1xrqtin7qA

Salju liyane ing Seattle[besut]

  • Seattle, senadyan mbebasake rekor salju kanggo Februari ora nganti separo, ora katon ing pungkasan dina putih. Ana sawetara inci salju sing bisa nyedhaki wilayah iki, kanthi heavy snowfall sing dikarepake ing sisih kulon.
  • Luwih kidul, puncak gunung Sierra Nevada ing California bisa nyana terus dikethok salju sajrone sabanjure. Angin banget uga ramalan ing Sierra, kanthi gusts luwih saka 100 mph.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]