Liz Cheney: Kita 'ora bisa disasarake menyang pikiran' mundur saka Siria ora bakal ngganti ISIS

Saka Zee.Wiki (JV)
Jujug: navigasi, golèk

Liz Cheney: Kita 'ora bisa disasarake menyang pikiran' mundur saka Siria ora bakal ngganti ISIS[besut]

  • Republika Republika Wyoming, Liz Cheney, ngandika ana "yen kita ora bisa dianggep mikir", mundur pasukan AS saka Suriah bakal tegese ISIS ora bakal ngganti maneh ing negara kasebut.
  • "Kita wis nglakoni tugas gedhe banget ing Siria lan Afghanistan, nanging ing Suriah, masalah iki ora bisa dikuasai wilayah." Ing Suriah, masalah kasebut yaiku, manawa kita bisa njamin yen ISIS ora ngrampungake, "Cheney marang Jake Tapper CNN ing "Negara Kesatuan."
  • "Padha wis nglakoni tugas penting sing mung bisa ditindakake: nyediakake dhukungan udhara, nyediakake dhukungan artillery, lan bantuan militer lokal kanggo nemtokake kekalahan ISIS, " dheweke ngandika saka pasukan AS ing negara kasebut. . "Nanging, yen sampeyan duwe kahanan kaya saiki, ing ngendi sampeyan wis ndeleng khalifah, minangka Presiden ngandika, bakal ana pengumuman yen khalifah wis 100% dijupuk - Muga-muga sing bener, nanging sampeyan ora bisa - kita ora bisa dianggep mikir, yen kita mung ngundurake pasukan saiki, kita bakal bali, ISIS ora bakal ngrampungake. "
  • Komentar saka Cheney, sing njabat ing Komite Layanan Angkatan Bersenjata, teka sawetara dina sawise Presiden Donald Trump memuji AS lan sekutu-sekutuné kanggo maju ing perang nglawan ISIS ing wicara sing diwenehake marang Koalisi Global kanggo Ngalahake menteri ISIS.
  • "Militer Amerika Serikat, mitra koalisi lan Pasukan Demokrasi Suriah wis mbebasake kabeh wilayah sing sadurunge dianakake dening ISIS ing Siria lan Irak. Sampeyan kudu diumumake sacara resmi ing minggu sabanjure yen kita bakal duwe 100% khalifah, " ngandika ana, nambahake yen dheweke kepengin "ngenteni tembung resmi."
  • Saiki ana rencana sing diusulake kanggo Presiden supaya bisa ngumumake minggu kepungkur saka Gedung Putih yen koalisi wis bali 100% saka wilayah ISIS sapisan dikuasai ing Suriah, sawetara pejabat pertahanan ngomong. Wektu pengumuman iku gumantung nalika lan yen militer ngandhani Gedung Putih yen pucuk sing pungkasan ing lembah Kali Euphrates ing sisih kidul ora ana maneh ing tangan ISIS.

Diskusi[besut]

Sing nggayut mréné[besut]

Referensi[besut]